Libnet.ro
UNICEF

18:30

IMAGINI DEOCHEATE cu DANIELA CRUDU! Acesta e motivul pentru care iubitul gelos a batut-o cumplit! E SCANDALOS (GALERIE FOTO)

B1 B1,
IMAGINI DEOCHEATE cu DANIELA CRUDU! Acesta e motivul pentru care iubitul gelos a batut-o cumplit! E SCANDALOS (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu trece prin momente cumplite dupa ce iubitul croat a batut-o in urma unei crize de gelozie. continuă pe B1

Motivul pentru care Ozana Barabancea nu are iubit. Ce s-a intamplat dupa ce a slabit

Ozana Barabancea a dezvaluit motivul pentru care nu isi poate face un iubit. Dupa ce a slabit foarte mult, vedeta emisiunii Te Cunosc de Undeva a povestit ce s-a intamplat in viata ei, la nivel de relatii amoroase. Prezentatoarea a urmat cateva proceduri prin care a ajuns la formele fizice pe care le afiseaza in .

Motivul pentru care Kate Middleton si Printul William nu zboara cu acelasi avion. Este infiorator

Britanicii au luat la cunostinta de-a lungul timpului ca exista anumite obiceiuri diferite, unele chiar infioratoare, in cadrul familiei Regale din Marea Britanie. De ce Kate Middleton si Printul William zboara cu avioane diferite? Kate Middleton si Printul William nu zboara cu acelasi avion Traditiile si obiceiurile stricte si pe alocuri bizare din familia Regala .

Motivul pentru care Oana Roman nu mai vorbeste cu tatal ei. Isa ma intreaba si nu stiu ce sa-i raspund!

Oana Roman a vorbit despre relatia pe o are cu membrii familiei sale, in speta cu tatal ei, cu care a rupt orice legatura. Mai mult decat atat, afiica lui Petre Roman a tinut sa precizeze ca singurele persoane care conteaza acum in viata ei sunt fiica sa, pe nume Isa, si mama ei. Motivul .

Motivul pentru care Daniela Crudu refuza sa faca plangere impotriva iubitului care a batut-o

Sora si tatal Danielei Crudu au facut primele declaratii dupa ce bruneta a fost batuta de iubit.

SOC! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost COMPLET DESFIGURATA (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei.

Daniela Crudu a sunat la 112 pentru a reclama ca este batuta de iubit. Ea ar fi fost dusa la spital cu nasul spart si traumatism cranio-facial

Daniela Crudu a sunat la 112, duminica la 5. 30 dimineata, pentru a reclama ca iubitul ei o bate. Politistii, ajunsi la fata locului, au deschis un dosar pentru lovire, iar Crudu a fost dusa la spital pentru ingrijiri, transmite Mediafax. 41 Animatoarea TV a fost audiata de politisti si a anuntat ca nu va formula plangere impotriva iubitului ei. intre timp, a fost emis un ordin de protectie provizoriu.

IMAGINI cu DANIELA CRUDU GOALA PUSCA inainte de BATAIE! (FOTO NECENZURAT)

Daniela Crudu trece prin momente cumplite dupa ce iubitul croat a batut-o in urma unei crize de gelozie.

Surse: De ce a fost batuta Daniela Crudu. Iubitul luptator profesionist si-a iesit din minti. Politia a intrat pe fir

Controversele amoroase se pare ca nu vor inceta niciodata in ceea ce o priveste pe Cruduta. Daca de obicei ne-a obisnuit cu povesti intortocheate de amor si esecuri nenumarate, acum a socat pe toata lumea cu stadiul in care a ajuns din cauza unui barbat. Care a fost motivul pentru care iubitul ei i-a aplicat .

INCENDIAR! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost DESFIGURATA si a ajuns DE URGENTA LA SPITAL! (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei. Vedeta a ajuns la urgente duminica dimineata, unde se pare ca a fost operata de urgenta, relateaza Spynews. ro.

Intrau in baruri si se prefaceau ca se logodeau. Motivul neasteptat pentru care recurgeau la acest gest

Doi tineri intrau in baruri si se prefaceau ca se logodeau. Iar motivul pentru care faceau asta era cu totul neasteptat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )