Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cum sfideaza bucurestenii REGULILE impotriva CORONAVIRUSULUI! Imagini din Capitala in plina criza de COVID-19 (FOTO)

B1 B1,
Cum sfideaza bucurestenii REGULILE impotriva CORONAVIRUSULUI! Imagini din Capitala in plina criza de COVID-19 (FOTO)

Atmosfera din Bucuresti, in plina criza de Coronavirus, este extrem de dezolanta. Populatia a dat navala in marile magazine, pentru a-si face provizii, pregatindu-se astfel pentru cel mai sumbru. continuă pe B1

Prof. dr. Alexandru Rafila, despre vaccinul impotriva coronavirusului: Nu poti sa risti daca nu esti sigur ca nu face rau

Prof. dr. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 despre aparitia vaccinului impotriva coronavirusului. Nu poti sa risti sa faci un vaccin daca nu esti sigur ca el nu produce rau persoanei respective, a spus Rafila.

Revolte violente in inchisorile italiene, in urma masurilor impotriva coronavirusului

O masura fara precedent a fost luata in Italia. intreaga tara este in carantina si 60 de milioane de cetateni, inclusiv 1,2 milioane de romani, sunt indemnati sa ramana acasa. Guvernul din peninsula a decis sa interzica toate adunarile publice si deplasarile daca acestea nu sunt urgente. Criza s-a adancit si in penitenciare, unde sapte detinuti au fost ucisi, in urma revoltelor provocate de inasprirea masurilor impotriva coronavirusului.

De ce nu este eficienta purtarea unei masti in avion, ca masura de protectie impotriva coronavirusului

Profesionistii din domeniul sanatatii ofera cateva sfaturi pentru a ne feri de boli in timpul zborului cu avionul, in contextul epidemiei de coronavirus care acapareaza mapamondul.

Noi masuri impotriva coronavirusului in Capitala: Institutiile si companiile din subordinea PMB suspenda temporar activitatea directa cu publicul

Bucurestenii pot efectua plati online si se pot adresa in continuare institutiilor respective telefonic sau in format electronic, pe mail sau prin intermediul formularelor de contact de pe site .

Izolarea la Brasov impotriva CORONAVIRUSULUI: Iata ce a descoperit un inspector la verificarea persoanelor aflate acasa

Peste 100 de persoane sunt in evidenta autoritatilor din Brasov ca fiind izolatE la domiciliu. Institutiile statului nu merg pe incredere ca persoanele chiar se izoleaza. La Brasov NU exista niciun caz.

Imagini din satelit arata amploarea dezastrului din Iran cauzat de COVID-19. Asta in timp ce autoritatile raporteaza doar cateva sute de victime (FOTO, VIDEO)

Imagini luate din satelit arata o zona plina cu morminte comune, sapate la marginea orasului Qom, si care indica faptul ca Iranul ar raporta cifre false, arata The Telegraph. Din imagini rezulta ca in.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )