Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini din timpul operatiunii in care autorul atacului din Strasbourg a fost impuscat mortal - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini din timpul operatiunii in care autorul atacului din Strasbourg a fost impuscat mortal - VIDEO

Autorul atacului din Strasbourg a fost impuscat mortal, joi seara, de autoritatile franceze. Cherif Chekkat, in varsta de 29 de ani, era pe strada in momentul in care a fost impuscat,in cursul. continuă pe Antena3

Autorul atacului de la Strasbourg a fost impuscat mortal de politistii francezi

Autorul atacului din Piata de Craciun de la Strasbourg a fost impuscat mortal de politia franceza, in urma unei operatiuni care s-a desfasurat, joi seara, in cartierul Meinau, in apropiere de Neudorf, unde fortele de ordine i-au pierdut urma lui Cherif Chekatt in noaptea sangerosului atac, informeaza Le Figaro.

Atentat Strasbourg. Cine este autorul atacului: el urma sa fie arestat in dimineata agresiunii teroriste

Autorul atacului armat de marti seara in apropierea targului de Craciun din Strasbourg este un barbat in varsta de 29 de ani si se afla pe o lista de supraveghere a serviciilor de securitate interna din Franta, fiind suspectat ca prezinta un risc pentru securitate, au anuntat autoritatile citate de Reuters.

Autorul atacului armat din Strasbourg a fost impuscat mortal de politie

Autorul atacului armat din Strasbourg a fost prins si impuscat mortal de politie joi seara, ladoua zile dupa ce a ucis trei persoane si a ranit alte 12. Potrivit presei franceze,Cherif Chekkat,.

Ce a strigat autorul atacului armat de la Strasbourg inainte sa traga. A fost sesizata politia antiterorista

Autorul atacului armat de marti seara de la Targul de Craciun din Strasbourga fost auzit de martori strigand Allahu Akbar Allah este mare), a declarat miercuri procurorul general al.

Kosovo: Supravietuitoarele abuzurilor sexuale din timpul razboiului denunta atrocitatile la care au fost supuse

Dupa multi ani de tacere, sute de supravietuitoare ale violentei sexuale din timpul razboiului din Kosovo au decis sa vorbeasca deschis despre experientele lor din razboi. Cercetatorii sustin ca astfel de fapte au fost o arma a purificarii etnice, relateaza DW.

Cele mai ciudate inventii din toate timpurile care poate ar fi revolutionat omenirea

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, spunea Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa dea dreptate vorbelor rostite. Imaginatia oamenilor n-are limite, dar oricat de creativ ai fi, unele dintre inventiile pe care le vei vedea mai jos te vor uimi, cu [] .

Cine este autorul atacului armat din Strasbourg

Barbatul care a deschis focul in centrul orasului Strasbourg a fost identificat de autoritatile franceze. Atacatorul are 29 de ani si s-a nascut la Strasbourg, potrivit presei locale. Tanarul a tras.

VANATOAREA A LUAT SFARSIT! Autorul atacului armat de la Strasbourg a fost ucis de politisti

Cetateanul francez care a indoliat o lume intreaga dupa atacularmat de marti de la Strasbourg a fost impuscat mortal, joi, de politie, relateaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres. Sursa citata mai.

Noi detalii despre autorul atacului din Strasbourg. Ce a descoperit politia

Cherif Chekatt, suspectul in cazul atacului din Strasbourg de la targul de Craciun are activitate infractionala si a fost recunoscut de polite. Peste zece persoane au fost ranite in atacul armat si alte.

VIDEO Ciotul de autostrada de lnga Capitala ar putea fi deschis vineri: Imagini din drona cu ultimele pregatiri

Cei 6,5 km de autostrada de la Soseaua de Centura pana in zona Pipera/Petricani ar putea fi deschisi traficului incepand de vineri, 14 decembrie, cand este programata receptia lucrarilor. Luni o comisie de pre-receptie a vizitat santierul pe care constructorul s-a mobilizat sa-l puna la punct. Imagini aeriene surprinse de Asociatia Construim Romania arata mobilizarea de pe santier, acolo unde constructorul a ajuns la nivelul detaliilor: lucreaza la ultimele marcaje, indicatoare, panouri fonoabsorbante si parapete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )