Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii despre autorul atacului din Strasbourg. Ce a descoperit politia

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre autorul atacului din Strasbourg. Ce a descoperit politia

Cherif Chekatt, suspectul in cazul atacului din Strasbourg de la targul de Craciun are activitate infractionala si a fost recunoscut de polite. Peste zece persoane au fost ranite in atacul armat si alte. continuă pe Antena3

Tot ce se stie despre presupusul autor al atacului din Strasbourg

Cherif C. este de multa vreme cunoscut de politia locala pentru fapte penale mult mai comune- jaf urmat de tentativa de omor. Presupusul autor al atentatului din Strasbourg care a avut loc marti noaptea a scapat in aceeasi dimineata arestului pentru jaf. Complicii lui au fost arestati, relateaza Le Figaro.

Noi detalii despre atacatorul de la Strasbourg. A stat la inchisoare in Germania si a fost expulzat in 2017 in Franta

Cetateanul francez considerat autorul atacului de marti seara de la Strasbourg a fost inchis in Germania in 2016 si in 2017 pentru furt si anul trecut a fost expulzat in Franta, a declarat miercuri o purtatoare de cuvant a Biroului pentru anchete penale al politiei germane, BKA, transmite Reuters.

Tot ce se stie despre presupusul autor al atentatului din Strasbourg

Cherif C. este de multa vreme cunoscut de politia locala pentru fapte penale mult mai comune- jaf urmat de tentativa de omor. Presupusul autor al atentatului din Strasbourg care a avut loc marti noaptea a scapat in aceeasi dimineata arestului pentru jaf. Complicii lui au fost arestati, relateaza Le Figaro.

Renate Weber, marturii despre atacul armat din Strasbourg: Eu am vrut sa ies si am iesit. in hotel, oamenii se adaposteau

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite. Centrul orasului a fost.

Corina Cretu, detalii despre atacul de la Strasbourg: Este interdictie. Nimeni nu iese, nimeni nu intra

Comisarul european Corina Cretu este printre romanii care se afla in aceasta seara la Strasbourg, acolo unde o persoana a deschis focul in centrul orasului. Citeste si:Atac armat in centrul.

NOI DETALII despre dosarul privind protestul din 10 august! Procurorul-sef DIICOT: Exista un vid legislativ referitor la finantarea miscarilor

Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT, a declarat marti ca exista, se pare, un vid legislativ cu privire la finantarea miscarilor de protest, dar si in raport cu ceea ce investigheaza procurorii.

Ce a strigat autorul atacului armat de la Strasbourg inainte sa traga. A fost sesizata politia antiterorista

Autorul atacului armat de marti seara de la Targul de Craciun din Strasbourga fost auzit de martori strigand Allahu Akbar Allah este mare), a declarat miercuri procurorul general al.

Atentat Strasbourg. Cine este autorul atacului: el urma sa fie arestat in dimineata agresiunii teroriste

Autorul atacului armat de marti seara in apropierea targului de Craciun din Strasbourg este un barbat in varsta de 29 de ani si se afla pe o lista de supraveghere a serviciilor de securitate interna din Franta, fiind suspectat ca prezinta un risc pentru securitate, au anuntat autoritatile citate de Reuters.

Atacul din Strasbourg: prefectura corecteaza nca o data bilantul, la 3 morti si 13 raniti / Atacatorul nu a fost nca prins

Bilantul atacului din Targul de Craciun de marti seara, in Strasbourg, a fost din nou revizuit miercuri dimineata de prefectura din Bas-Rhin, care anunta acum trei morti si 13 raniti, scrie AFP.

Victor Ponta, mesaj dupa atacul din Strasbourg. Sotia si fiica lui se aflau acolo

Victor Ponta a transmis un mesaj, dupa atacul cumplit de marti seara din Strasbourg. Sotia lui Daciana si fiica lui Irina se aflau in Strasbourg, in momentul incidentului. Vreau sa imi exprim.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )