Libnet.ro
UNICEF

19:00

Imagini DRAMATICE cu o parte din oile care sunt in viata, dupa mai bine de 48 de ore de AGONIE pe vaporul din Portul Midia (VIDEO)

B1 B1,
Imagini DRAMATICE cu o parte din oile care sunt in viata, dupa mai bine de 48 de ore de AGONIE pe vaporul din Portul Midia (VIDEO)

Imagini cutremuratoare pe vasul plin de oi care s-a scufundat, duminica, in Portul Midia. Un reprezentant al Asociatiei Arca Animal -Letea Wild Horses a urcat pe nava, marti, la mai bine de 48 de ore. continuă pe B1

HOROSCOP. Care sunt cele mai atractive calitati ale fiecarei zodii

Fiecare nativ din zodiac se bucura de anumite calitati care ii atragpe cei din jur ca un magnet. Iata care sunt atuurile fiecarei zodii: HOROSCOP. Inteligenta, umorul, personalitatea-.

Ce functie ocupa bugetarul din Romania care ia mai multi bani decat Donald Trump. Oamenii sunt revoltati

Romania, tara de nicaieri! Romania, tara in care un bugetar de lux castiga mai bine decat presedintele Statelor Unite ale Americii, in timp ce unii copii nu au incaltaminte de iarna si nu au o bucata de paine pe masa, in acelasi timp in care cea mai mica pensie de serviciu este de 743 de .

Curs valutar BNR pentru luni, 25 noiembrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar! Dupa cresterea surprinzatoare a monedei Euro, vineri a scazut. Iata unde se situeaza acesta acum si care sunt valorile celorlalte monede de circulatie internationala? Curs BNR pentru luni, 25 noiembrie Cursul din ziua de vineri, 22 noiembrie, a indicat o scadere usoara a monedei Euro, dupa .

Care sunt cele 5 judete in care Viorica Dancila a iesit pe primul loc. Este adevarata surpriza de la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a pierdut cu un scor dezastruos alegerile prezidentiale. Iar harta voturilor arata dezastru pe linie pentru PSD. Dupa ora 21:00, numaratoarea oficiala avanseaza extrem de rapid si arata cifrele dezastrului pentru PSD. Dupa centralizarea a 58% din voturile exprimate la sectiile din tara, Klaus Iohannis conduce cu 62%. Viorica Dancila a obtinut doar .

Ce scrie in programele celor doi candidati din turul doi al alegerilor prezidentiale. Care sunt punctele forte pentru Iohannis si Dancila

Este ziua decisiva pentru Romania. Astazi romanii isi pot vota urmatorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Ultimii ramasi in cursa electorala sunt Klaus Iohannis, candidat din partea PNL si Viorica Dancila, care reprezinta PSD. Urnele de vot se inchid in aceasta seara, la ora 21. 00, ora locala. Turul 2: Klaus Iohannis vs. Viorica Dancila Romanii .

CTP explica ce voturi a luat Klaus Iohannis de la ceilalti candidati. 92,5 din cei care au votat USR l-au ales!

Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatul alegerilor si victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis. in opinia sa, Klaus Iohannis a obtinut si voturile de la unii contracandidati din primul tur, in frunte cu USR. Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. intre altele, gazetarul .

EXCLUSIV Martor la cutremurul catastrofal care a afectat Albania in aceasta dimineata: inca sunt oameni sub daramaturi Imagini dramatice de la fata locului (FOTO)

EXCLUSIV Un cutremur puternic, cu magnitudinea 6,3 s-a produs in timpul noptii in Albania provocand mai multe victime si insemnate pagube materiale. Mai multe cladiri s-au prabusit cu tot cu oamenii care se.

intr-o zi, am citit niste mesaje ciudate din telefonul sotiei mele, cu care sunt impreuna de aproape 20 de ani. Am simtit cum mi se inmoaie genunchii

Cum este sa afli dupa o viata alaturi de partenerul tau ca ai fost tradat si nu oricum. Un barbat a aflat un secret cumplit despre partenera sa si acum nu stie ce sa faca. Am descoperit ca sotia.

Grecia a platit o parte din creditul primit de la FMI

Grecia a achitat anticipat 2,7 de milioane de euro din imprumutul luat de la Fondul Monetar International. Plata permite Atenei sa scada costurile cu serviciul datoriei, deoarece imprumuturile de la FMI au o dobanda mai ridicata decat cea platita in prezent de Grecia pe pietele de obligatiuni, relateaza Agerpres.

SEFUL ENEL GROUP: Nu avem o decizie sa vindem active din Romania, dar sunt oameni interesati sa cumpere

Grupul Enel nu a luat nicio decizie privind vanzarea de active din Romania, insa ar putea hotari sa vanda, in contextul in care combinatia dintre active de distributie de energie si active de productie de energie regenerabila este foarte valoroasa pentru multi investitori, a declarat marti directorul executiv al Enel Group, Francesco Starace, informeaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )