Libnet.ro
UNICEF

19:45

Imagini exclusive de la Aeroportul Otopeni. Ce trebuie sa stie romanii care pleaca in vacanta cu avionul

Antena3 Antena3,
Imagini exclusive de la Aeroportul Otopeni. Ce trebuie sa stie romanii care pleaca in vacanta cu avionul

Imagini in exclusivitate de la Aeroportul Otopeni. De ce se creeaza aglomeratie la sosiri, cum stau sute de oameni ingramaditi din cauza controalelor COVID-19. Exista zone interzise in acest moment, exista proceduri pe care romanii trebuie sa le cunoasca daca vor sa plece in vacanta. continuă pe Antena3

Ce se intampla daca termometrul te inregistreaza cu o valoare prea mare in Aeroportul Otopeni

Trei aparate, trei temperaturi diferite pentru acelasi pasager, pe aeroportul Otopeni! in aceste conditii, din momentul reluarii zborurilor, nu a fost nimeni intors din drum din cauza temperaturii prea ridicate, chiar daca termoscanner-ele au aratat valori peste pragul admis de 37. 3 grade.

Ce trebuie sa stie cei care si-au amanat ratele la banca: anuntul facut de BNR

Guvernul a venit cu cadrul legal pentru ca toti cei care sunt afectati de criza sa poata cere amanarea ratelor la banca. Bancile au primit sute de mii de astfel de cereri, dar cei care au.

Surpriza de proportii pentru romanii care au ajuns in Grecia. Au stat ore in sir pentru a putea intra in tara

Romanii care merg in Grecia in vacanta au intampinat deja primele probleme. Acestia au fost nevoiti sa stea la cozi kilometrice la vama Kulata, singurul punct vamal de trecere in Grecia.

Cum arata noua gara de la Aeroportul Otopeni. Ce schimbari s-au facut in pandemie

O echipa a Antenei 3 a filmat in premiera din Turnul de Control al aeroportului Otopeni noua statie de tren care ar putea fi gata la sfarsitul lunii august. Cand va fi inaugurata, pasagerii vor putea ajunge in doar 20 de minute din Gara de Nord la aeroport, fara sa mai aiba emotii ca ar putea pierde avionul din cauza aglomeratiei de pe DN1.

FOTO Cum arata distantarea fizica pe Aeroportul Otopeni. Sute de oameni, inghesuiti din cauza controalelor anti-Covid

Sute de oameni au asteptat inghesuiti in spatiul de la terminalul sosiri de pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza numarului mic de angajati ai Directiei de Sanatate Publica DSP) care proceseaza declaratiile calatorilor.

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Grecia. Cozile au disparut miraculos

Dupa doua zile de cozi infernale si ore intregi de asteptare, in care vama Kulata a devenit un test al rezistentei pentru romani, autoritatile elene si cele bulgare au reusit sa decongestioneze traficul.

Grecia anunta ca primele teste pentru coronavirus aplicate turistilor au iesit negative. Toti romanii care au sosit cu avionul in Creta au fost testati

Autoritatile sanitare elene au anuntat joi ca primele 250 de teste pentru Covid-19 aplicate turistilor care au sosit miercuri, prima zi in care Grecia si-a deschis turismul de masa, s-au dovedit a fi toate.

PENTRU ROMANII CARE CALATORESC IN GRECIA MAE recomanda completarea unui formular online cerut de eleni

Ministerul Afacerilor Externe MAE) recomanda romanilor care calatoresc in Grecia sa completeze online, anterior calatoriei, formularul online solicitat de autoritatile elene, conform Agerpres.

Noutati pentru romanii care vor sa plece in Grecia, dupa ce au fost inchise punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria. Cozi kilometrice la singura intrare terestra Turistii testati vor sta o zi in carantina

Turistii romani care vor sa se deplaseze in Grecia in aceasta perioada pot intra doar printr-un singur punct de trecere a frontierei deschis oficial, anume Promachonas Grecia) Kulata Bulgaria). Cu toate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )