Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini filmate cu drona pe viitoarea autostrada din Romania care intra in Bucuresti. Cum se lucreaza VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini filmate cu drona pe viitoarea autostrada din Romania care intra in Bucuresti. Cum se lucreaza VIDEO

Cei peste 3 km din Autostrada A3 care ar urma sa intre in Bucuresti in zona Pipera - Petricani au inceput sa prinda contur, iar lucrarile la viitoarea artera cu trei benzi pe sens ar putea fi terminate pana in vara. continuă pe Antena3

Artista din Romania care sustine ca a revenit din morti

O cumpana grea a aruncat-o in pragul mortii pe cantareata Ana Mardare. La doar 30 de ani, a fost operata de urgenta pe creier, a stat in coma aproape doua saptamani, iar cand s-a intors din morti, a invatat din nou.

Ea e ARTISTA din Romania care tocmai A REVENIT DIN MORTI: Dumnezeu mi-a dat o PALMA si M-AM TREZIT! (FOTO)

La doar 30 de ani, a fost operata de urgenta pe creier, a stat in coma aproape doua saptamani, iar cand s-a intors din morti, a invatat din nou sa mearga si sa vorbeasca.

UniCredit Bank primeste finantare prin celebrul Plan Junker. Banca va da credite mai avantajoase catre IMM-uri si startup-uri

UniCredit Bank a devenit prima banca comerciala din Romania care a reusit sa atraga o finantare in celebrul Plan Junker - prin Fondul European pentru Investitii Strategice EFSI) - in valoare de 50 milioane de euro. Banca va finanta astfel.

A pierdut o AVERE la JOCURI, dar nu se astampara: Cine este ARTISTUL DIN ROMANIA care SPARGE 7.000 de lei in 2 ore, la PACANELE

Medicii i-au interzis fumatul, dar tot fumeaza. Jocurile de noroc l-au ruinat, dar tot joaca. Cine este acest incapatanat al sortii? Nimeni altul decat cunoscutul lautar Nelu Ploiesteanu. Nu.

[P] Euromoney: PeliFilip, cea mai buna casa de avocatura in domeniul imobiliar din Romania in 2017

PeliFilip a fost desemnata cea mai buna casa de avocatura in domeniul Real Estate din Romania, in urma Euromoney Real Estate Survey 2017. Sondajul, care s-a bazat pe 2462 de raspunsuri din partea companiilor care folosesc servicii juridice in Real Estate - dezvoltatori imobiliari, consilieri, investitori, institutii financiare, a recunoscut excelenta acestui tip de servicii oferite de PeliFilip.

Splitarea TVA poate duce la blocarea mediului de afaceri din Romania

Folosirea variantei maximale de splitare a tranzactiilor purtatoare de TVA ar putea sa duca la blocarea completa a mediului de business din Romania. Este concluzia unei discutii pe care Romania libera a avut-o cu consultantul fiscal Adrian Benta.

O veste trista ZGUDUIE showbiz-ul din ROMANIA: Este vorba de Laurette... A inceput sa ... E CUMPLIT (FOTO)

Din pacate, o veste trista ZGUDUIE showbiz-ul din Romania. Este vorba de celebra vedeta Laurette, impalicata intr-o relatie atipica cu afaceristul Ciprian Nistor, incarcerat la.

Cea mai mare competitie de robotica din Romania, la UPB

Un numar de 116 echipe din sapte tari vor participa, de vineri pana duminica, la cea mai mare competitie anuala de robotica din Romania - ROBOCHALLENGE, care va avea loc la Universitatea Politehnica din Bucuresti, potrivit Agerpres.

Studiu de mistery shopping: Serviciile medicale din Romania raman inca la un nivel de calitate minimal

Serviciile medicale din Romania raman inca la un nivel de calitate minimal de doar 63,39%) dupa cel mai recent studiu de Mystery Shopping efectuat de echipa VBS Business Solutions. La nici unul dintre cele sapte cabinetele de planificare familiala evaluate, afiliate spitalelor de stat din Bucuresti, pacientul nu a avut perceptia ca recomandarile oferite de medic sunt, cu siguranta, cele mai potrivite pentru el.

Armani Exchange a deschis primul magazin din Romania, in Baneasa Shopping City

Armani isi continua expansiunea in retail cu deschiderea noului sau magazin, Armani Exchange, primul din Romania, la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1986 seconds )