Libnet.ro
UNICEF

15:45

Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Adevărul Adevărul,
Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct. continuă pe Adevărul

VIDEO Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct.

Cabral, DEVASTAT dupa ce Florin Busuioc a facut INFARCT! PRIMELE reactii ale colegilor lui Busu (FOTO)

Vestea a picat ca un traznet, iar starea sanatatii prezentatorului rubricii Meteo de la Pro TV a ingrijorat multa lume. Actrita Adelaida Zamfira, care face parte alaturi de Florin Busuioc din distributia.

Medic, dupa ce Florin Busuioc a fost operat de un rezident: Zici ca traim la capatul lumii. E halucinant

Cazul actorului Florin Busuioc, operat de un rezident la starneste un nou scandal in mediul sanitar. Medicul Vasi Radulescu califica evenimentul ca fiind halucinant si declara ca acest fapt arata ca.

Medic, dupa ce Florin Busuioc a fost operat de un rezident: Zici ca traim la capatul lumii. E halucinant

Medicul Vasi Radulescu a criticat autoritatile in cazul lui Florin Busuioc. Actorul a fost operat dupa ce a facut un infarct in timpul unui spectacol, la Craiova. Busu a fost operat de doi tineri medici: Paul Trasca si Eugen Tieranu. Cel din urma este la finalul rezidentiatului si asteapta de luni intregi ca la Clinica de Cardiologie sa se faca angajari.

ULTIMELE IMAGINI cu Florin Busuioc inainte sa faca INFARCT! Uite CUM ARATA indragitul prezentator TV

Au aparut primele imagini de la piesa de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc. Un spectator filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct. Prezentatorul Pro tv apare in imagini.

Florin Busuioc, operat de un somer. Cine i-a salvat viata lui Busu

Florin Busuioc a fost operat de urgenta marti seara, 6 noiembrie, dupa ce a facut infarct in urma unui spectacol de teatru de la Craiova, in care a jucat. Busu a fost operat de un tanar somer care i-a salvat viata. Marti seara, actorul si prezentatorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic in jurul [] .

Fiul lui Florin Busuioc, reactie dupa infarctul suferit de tatal sau: imi pare extrem de rau

Florin Busuioc Junior, fiul lui Florin Busuioc din prima casatorie cu o doctorita din Piatra Neamt, a oferit prima declaratie dupa infarctul suferit marti seara de actorul si prezentatorul TV, dupa un spectacol de teatru sustinut in Craiova.

Prima reactie a fiului lui Florin Busuioc, dupa ce tatal lui a suferit un infarct

Florin Busuioc se afla in stare stabila la Spitalul Fundeni din Bucuresti, dupa ce marti seara a facut un infarct, imediat dupa terminarea spectacolului de teatru din Craiova. in urma cu un an, Florin.

Imagini cu momentul teribil in care lui Florin Busuioc i s-a facut rau pe scena, S-a prabusit sub privirile ingrozite ale colegilor

Indragituil actor Florin Busuioc a suferit un infarct marti seara, iar apropiatii acestuia sunt in stare de soc. Nimeni nu se astepta ca Florn Busuioc, la varsta de 56 de ani, sa sufere de probleme cardiace.

La Clinica de Chirurgie Cardiovasculara din Craiova, unde Florin Busuioc a ajuns dupa infarct, nu se fac interventii de urgenta, ci doar cu programare. Clinica a costat 9,5 milioane de euro, dar nu are medici pentru garzi

Clinica de Cardiologie Interventionala si Chirurgie Cardiovasculara construita in curtea Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova si inaugurata la finalul lunii aprilie, dupa o investitie de 9,5 milioane de euro a Consiliului Judetean Dolj, nu poate asigura interventii chirurgicale de urgenta si garzi ale medicilor, ci doar interventii programate, pentru pacienti cronici. Astfel de interventii se fac cu programare, pentru pacienti programati, pacienti cronici. Nu exista garzi pentru ca nu sunt suficienti medici, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova. Pacientii care reprezinta urgente medicale sunt transferati, pe cale aeriana, la un spital din Bucuresti, dupa ce au fost trombolizati in Unitatea de Primiri Urgente sau in centrul de cardiologie, a precizat Cristina Geormaneanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )