Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Adevărul Adevărul,
VIDEO Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct. continuă pe Adevărul

Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct.

Romeo si Julieta de Tulcea: Si-a impuscat iubita, dupa care, crezand ca a ucis-o, s-a sinucis

Un barbat in varsta de 41 de ani din comuna Mahmudia, judetul Tulcea, si-a impuscat iubita cu o arma de vanatoare in varsta de 33 de ani, dupa care convins ca a omorat-o s-a sinucis. Femeia a fost.

VIDEO Imagini din aer cu cel mai complex nod rutier din Romnia

In apropierea municipiului Turda se gaseste cel mai complex nod rutier din Romania, potrivit Companiei de Drumuri care publica un video realizat din drona. Intersectia uneste doua autostrazi - A3 si A10, si drumul national DN1. Nodul rutier face parte din Lotul 4 A10 Sebes - Turda, deschis circulatiei la finalul lunii iulie.

VIDEO Imagini inedite cu mai multe exemplare de urs brun surprinse in Apuseni

Reprezentantii Parcului Natural Apuseni au facut publice imagini inedite cu exemplare de urs brun surprinse de o camera de luat vederi intr-o padure din Apuseni.

Dupa ce Florin Salam a anuntat ca renunta la cantat, inca un manelist a fost BATUT: Mi-a dat doua, m-a luat ameteala (FOTO)

La o saptamana dupa ce Florin Salam a fost batut la o cantare, un alt manelist a patit-o. Este vorba despre Marius Babanu, care a fost lovit in timpul unui spectacol desfasurat duminica seara, potrivit.

VIDEO Sapte migranti din Iran, ntre care un bebelus, opriti la frontiera cu Ungaria

Sapte migranti din Iran, intre care un bebelus, au fost opriti de catre politistii de frontiera din judetul Arad, la 50 de metri de frontiera cu Ungaria, in timp ce incercau sa iasa din tara si sa ajunga in Germania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )