Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini de groaza la ingroparea mortilor de la Spitalul de Neuro din Brasov

Antena3 Antena3,
Imagini de groaza la ingroparea mortilor de la Spitalul de Neuro din Brasov

O postare a ASUM Asociatia pentru Siguranta Urbana si Mediere pe pagina de Facebook a starnit supoare in randul opiniei publice. Atentie, imagini cu puternic impact emotional, scrie newsbv. ro in. continuă pe Antena3

Ancheta la Spitalul de Psihiatrie din Brasov dupa ce un pacient decedat a fost ingropat dezbracat, intr-un sac de plastic

Un pacient mort la Spitalul de Neurologie si Psihiatrie Brasov care a fost ingropat dezbracat, asezat intr-un sac, de plastic. Cazul a fost semnalat in spatiul public de o asociatie care spune ca are informatii ca, inainte sa moara, pacientul era tinut mai mult legat, intr-o cusca.

Ancheta la Spitalul de Psihiatrie din Brasov dupa ce un pacient decedat a fost ingropat intr-un sac de plastic

Ancheta la Spitalul de Psihiatrie din Brasov, dupa ce un pacient decedat a fost ingropat dezbracat, intr-un sac de plastic. Purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, scms. Alina Maria Ivan, a declarat pentru.

Ion Iliescu, internat de urgenta la Spitalul Elias din Capitala. Care e starea fostului presedinte al Romaniei

Fostul presedinte al Romaniei a fost adus de urgenta, in urma cu scurt timp, la Spitalul Elias din Capitala, potrivit Romania TV. Pana in acest moment, nu se stie exact starea fostului sef de stat, in varsta de 89 de ani. in ultima perioada, Ion Iliescu a mers de mai multe ori la unitatea sanitara .

Tamara Buciuceanu, internata de urgenta la Spitalul Elias din Capitala

Tamara Buciuceanu-Botez ar fi fost dusa cu ambulanta, miercuri, la spitalul Elias din Capitala. Iubita actrita este sub supravegherea doctorilor de la unitatea medicala. Potrivit unor surse, actrita are.

UPDATE Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias din Capitala din cauza problemelor cardiace

Ion Iliescu s-a prezentat, vineri, la Spitalul Elias din Capitala, din cauza problemelor cardiace mai vechi, iar medicii au decis sa il interneze pe fostul presedinte, potrivit reprezentantilor unitatii medicale.

Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias din Capitala. Fostul presedinte, internat pentru probleme cardiace

Fostul presedinte al RomanieiIon Iliescua ajuns din nou la Spitalul Elias. Fostul sef de stat a ajuns vineri dupa-amiaza cu putin timp la unitatea medicala. Ion Iliescu a fost operat, la inceputul.

Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias din Capitala

Fostul presedinte al RomanieiIon Iliescua ajuns din nou la Spitalul Elias. Fostul sef de stat a ajuns vineri dupa-amiaza cu putin timp la unitatea medicala. Ion Iliescu a fost operat, la inceputul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )