Libnet.ro
UNICEF

12:00

Imagini incredibile din inchisorile din Rusia. Chinurile groaznice la care este supus un detinut - VIDEO 18+

Antena3 Antena3,
Imagini incredibile din inchisorile din Rusia. Chinurile groaznice la care este supus un detinut - VIDEO 18+

Imagini incredibile au aparut in spatiul public, aratand care sunt tratamentele la care sunt supusi detinutii din inchisorile din Rusia. Publicatia Novaya Gazeta a prezentat imagini din interiorul unui. continuă pe Antena3

Imagini INCREDIBILE intr-un AUTOBUZ! Este REVOLTATOR ce putea face SOFERUL in timpul cursei (VIDEO)

Imagini scandaloase surprinse in trafic. Inconstienta unor soferi pare sa nu cunoasca limite, in ciuda nenorocirilor petrecute pe sosele. Conducatorul unui autobuz care mergea spre Brasov a pus in pericol viata a.

Cea mai cautata felina din Moscova: Motanul Muzeului Bulgakov, care, binenteles, poarta numele Behemot, a fost rapit

Motanul Behemot de la Muzeul Bulgakov din Moscova a fost rapit miercuri, scrie Moscow Times. Casa Bulgakov a scris pe pagina de Facebook a Muzeului ca o femeie l-a luat pe Behemot de la resedinta sa si a fugit spre statia de metrou.

Cea mai cautata felina din Moscova: Motanul Muzeului Bulgakov, care, binenteles, poarta numele Behemot, a fost rapit / UPDATE Motanul a fost gasit de politie, dar zgarda i disparuse

Motanul Behemot de la Muzeul Bulgakov din Moscova a fost rapit miercuri, scrie Moscow Times. Casa Bulgakov a scris pe pagina de Facebook a Muzeului ca o femeie l-a luat pe Behemot de la resedinta sa si a fugit spre statia de metrou. 06 Behemot a fost gasit de politisti si returnat la Casa Bulgakov. Motanul este teafar, dar zgarda sa disparuse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )