Libnet.ro
UNICEF

19:30

Imagini incredibile au fost surprinse la Cluj. Mai multi cai au fost filmati la pascut intr-un sens giratoriu

Antena3 Antena3,
Imagini incredibile au fost surprinse la Cluj. Mai multi cai au fost filmati la pascut intr-un sens giratoriu

Imagini incredibile au fost surprinse la Cluj. Mai multi cai au fost filmati la pascut intr-un sens giratoriu din centrul orasului. Prezenta animalelor mari este strict interzisa in oras, potrivit deciziilor. continuă pe Antena3

Imagini incredibile surprinse in Oradea! Trecatorii au crezut ca nu vad bine! Ce se intampla la etajul III al unui bloc? (FOTO)

Imagini incredibile suprinse in Oradea! Trecatorii au crezut ca nu vad bine! La etajul III al unui bloc, doi barbati incercau sa urce un pat de fier, tragandu-l de la sol cu ajutorul unor sfori, cu.

Panica pe Aeroportul Otopeni. Imaginile au fost surprinse de un barbat care se intorcea din Viena. VIDEO

Romania ma omoara. Sau cel putin incearca, constant spune un om dupa cele intamplate pe 24 iunie, pe la ora 00:30 ora locala, pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni. Pentru a si dovedi cele spune, barbatul, care se intorcea din Viena, a filmat scenele de panica petrecute luni. Panica pe Aeroportul Otopeni. Romania ma .

Scene socante pe o strada din Galati. Mai multi oameni, victime ale unui accident de circulatie, si-au facut singuri dreptate - VIDEO

Scene socante pe o strada din Galati. Mai multi oameni, victime ale unui accident de circulatie, si-au facut singuri dreptate. Dupa ce au fost loviti cu masina l-au imobilizat pe soferul vinovat. Si l-au .

Un ospatar bun poate sa faca mai multi bani decat un avocat mediu. De ce nu avem, totusi, mai multi ospatari?

Am stat zilele trecute la o masa cu mai multi oameni care se ocupa cu recrutarea de personal in industria ospitalitatii. N-o sa va povestesc despre stangaciile chelneritei care ne-a servit, ci despre cum mi le-au explicat oamenii astia care fac angajari in bransa, care se plang ca le e tot mai greu sa gaseasca si sa pastreze oamenii buni. Pentru ca da, printre valorile alea care ne-au plecat in lume se numara si cei mai buni si descurcareti chelneri, peste care ajungi sa dai in concedii prin toate colturile lumii.

A fost desemnat cel mai urat caine din lume

Vineri a fost premiat cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs desfasurat in California. in cadrul competitiei s-au intrecut in uratenie 19 patrupezi. Pe locul intai a iesit cainele Scamp afurisit) cunoscut si ca Scamp the tramp afuristiul vagabond), care a atras atentia juriului datorita coamei sale pe care nicio cantitate de balsam nu o poate imblazni, conform biografiei sale oficiale, noteaza CNN.

IGSU: Peste o suta de persoane au fost evacuate preventiv din cauza inundatiilor, iar alte 48 au fost surprinse de viituri

Peste o suta de persoane au fost evacuate preventiv, iar 48 de persoane, care au fost surprinse de viituri, au fost salvate de catre pompierii militari, in ultimele 24 de ore. Ploile torentiale au produs efecte in 72 de localitati din 20 de judete.

EUGEN TOMAC: Mai multi presedinti de organizatii PMP au fost revocati

Conducerea Partidului Miscarea Populara a decis astazi demiterea a 17 presedinti de organizatii pe motiv ca au obtinut sub 5% la alegerile europarlamentare din 26 mai, a anuntat liderul formatiunii, Eugen Tomac, la finalul sedintei Colegiului National al PMP.

Surse: Criminalul micutei Estera, fetita ucisa si violata in Baia Mare, a fost prins dupa mai bine de un an

La mai bine de un an de la cumplita crima din Baia Mare, unde o fetita a fost ucisa si violata, criminalul copilei a fost prins. Persoana banuita de comiterea infractiunilor de viol si omor asupra unei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )