Libnet.ro
UNICEF

20:00

Scene socante pe o strada din Galati. Mai multi oameni, victime ale unui accident de circulatie, si-au facut singuri dreptate - VIDEO

Antena3 Antena3,
Scene socante pe o strada din Galati. Mai multi oameni, victime ale unui accident de circulatie, si-au facut singuri dreptate - VIDEO

Scene socante pe o strada din Galati. Mai multi oameni, victime ale unui accident de circulatie, si-au facut singuri dreptate. Dupa ce au fost loviti cu masina l-au imobilizat pe soferul vinovat. Si l-au . continuă pe Antena3

VIDEO Incendiu la o pensiune din Tulcea. Mai multi turisti s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit sambata la o pensiune din localitatea Mahmudia, judetul Tulcea, iar mai multi turisti s-au autoevacuat. Pompierii intervin cu patru autospeciale, relateaza Mediafax.

VIDEO Panica intr-o benzinarie din Galati. Un taxi care parcase pentru a alimenta a luat foc

Un taxi a luat foc si a ars, vineri, in apropierea unei benzinarii din cartierul Micro 13, din Galati, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati, Eugen Chirita, relateaza Agerpres.

EUGEN TOMAC: Mai multi presedinti de organizatii PMP au fost revocati

Conducerea Partidului Miscarea Populara a decis astazi demiterea a 17 presedinti de organizatii pe motiv ca au obtinut sub 5% la alegerile europarlamentare din 26 mai, a anuntat liderul formatiunii, Eugen Tomac, la finalul sedintei Colegiului National al PMP.

Pericol de explozie intr-o benzinarie din Galati. Un taxi a luat foc langa pompa - VIDEO

Pericol de explozie intr-o benzinarie din Galati dupa ce un taxi a luat foc langa pompa. Taxiul a luat foc in zona compartimentului motor, cand era langa pompa iar soferul se pregatea sa.

VIDEO Scene socante in Mehedinti: fetita tarata de un procuror pentru a fi trimisa familiei adoptive din SUA. Avocat: N-am vazut in viata mea asa ceva

Un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova este acuzat ca a bruscat si a tarat pe jos o fetita de 8 ani. Copila s-a aflat in plasament la familia Saramat, din Baia de Arama, judetul Mehedinti, dar a fost data spre adoptie de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Mehedinti, fiind infiata de catre o familie de romani care traieste de mai mult timp in SUA.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Mai multi morti si zeci de raniti intr-un incendiu la Paris. Au fost mobilizati sute de pompieri

Trei persoane au murit si alte 27 au fost usor ranite si intoxicate cu fum, in urma unui incendiu care a avut loc sambata dimineata intr-un imobil din centrul Parisului, relateaza huffingtonpost. fr. Dintre.

Ar putea CCR invalida REFERENDUMUL din 26 mai? Gheorghe Iancu: Exista acest risc Zegrean: Nu cred ca se pune problema

EXCLUSIV ONLINE Curtea Constitutionala ar urma sa dezbata pe 27 iunie rezultatele referendumului pe justitie, convocat de presedintele Klaus Iohannis pe 26 mai. intre timp, in spatiul public au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )