Libnet.ro
UNICEF

15:45

Imagini incredibile la Paris. Protest de Ziua Frantei. Macron, huiduit la parada nationala

Antena3 Antena3,
Imagini incredibile la Paris. Protest de Ziua Frantei. Macron, huiduit la parada nationala

Cancelarul german Angela Merkel si alti cinci lideri europeni vor fi oaspeti de onoare duminica, la Paris, de Ziua Nationala a Frantei, unde vor urmari traditionala parada militara de pe Champs-Elysee pentru. continuă pe Antena3

VIDEO FOTO Ziua Frantei: Cooperarea militara europeana, celebrata la defilarea militara de la Paris Macron ii primeste la un dineu pe Merkel si Juncker

Traditionala parada militara de pe 14 iulie, care marcheaza Ziua Nationala franceza, a fost organizata sub semnul cooperarii militare europene, draga lui Emmanuel Macron, care a prezidat festivitatile in prezenta mai multor lideri europeni, inclusiv cea a cancelarului german Angela Merkel si a presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Zece lideri europeni sunt prezenti la Paris cu aceasta ocazie, Theresa May, marea absenta, fiind inlocuita de vicepremierul sau, David Lidington. Momentele au fost disturbate pentru scurt timp de fluieraturile si huiduielile vestelor galbene dedicate liderului de la Palatul Elysee.

Radu Tudor, reactie dura dupa ce Macron a fost huiduit la parada militara de Ziua Frantei: Mi se pare o lipsa de civilizatie si de bun simt

Imagini incredibile au fost surprinse la Paris. Presedintele Frantei a fost fluierat la parada de Ziua Nationala a Frantei. Radu Tudor a comentat gestul cetatenilor francezi si catalogheaza actiunea.

Ziua Frantei sarbatorita cu mare fast la Paris. Emmanuel Macron, fluierat la defilarea de pe Champs-elysees. Merkel si Juncker vor participa la un dineu

Ziua Frantei este sarbatorita in fiecare an pe 14 iunie ca urmare a Caderii Bastiliei in 1789. Ca in fiecare, traditionala defilare de pe Champs-elysees se desfasoara cu mare fast in vazul a zeci de mii.

Drama de Ziua Frantei: Un militar s-a sinucis cu arma de serviciu la putin timp dupa parada de pe Champs Elysees

Un militar francez s-a sinucis, duminica, cu arma de serviciu in la finalul ceremoniei de Ziua Frantei care a avut loc pe Champs Elysees din Paris. Tragicul eveniment a avut loc in incinta Scolii Militare din.

Parada impresionanta de ziua Frantei. Militari din zece tari participa la eveniment

Cancelarul german Angela Merkel si alti cinci lideri europeni vor fi oaspeti de onoare duminica, la Paris, de Ziua Nationala a Frantei, unde vor urmari traditionala parada militara de pe Champs-Elysee pentru.

VIDEO Momentul in care Emmanuel Macron a fost fluierat si huiduit la inceputul paradei de Ziua Frantei

Presedintele francez Emmanuel Macron a fost fluierat la inceputul paradei organizate la Paris cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, potrivit postului Franceinfo.

VIDEO. Ziua Nationala a Frantei. Macron, alaturi de Juncker si de Merkel, la Paris

Presedintele Emmanuel Macron ii are ca oaspeti, la Paris, cu prilejul Zilei Nationale a Frantei, pe .

ZIUA FRANTEI Mediul de afaceri din Franta ii cere lui Macron sa continue reformele

Liderii mediului de afaceri francez i-au cerut recent presedintelui tarii, Emmanuel Macron, sa continue programul de restructurare promis, chiar daca economia nationala da semne de incetinire.

Merkel si alti lideri europeni vor asista la parada militara de Ziua Frantei de la Paris

Cancelarul german Angela Merkel se va deplasa la Paris pentru a participa duminica la festivitatile .

ZIUA FRANTEI Euronext a finalizat preluarea a 100% din Bursa norvegiana

Operatorul bursier paneuropean Euronext, care opereaza si piata actiunilor din Paris, a informat, luna aceasta, ca a incheiat cu succes oferta de preluare integrala a Oslo Bors VPS, punand capat bataliei de cinci luni pe care a dus-o cu rivalul american Nasdaq pentru piata norvegiana. Oferta Euronext a fost deschisa pana la data de 28 iunie, iar de acum, pe langa piata din Paris, Euronext opereaza bursele din Amsterdam, Bruxelles, Dublin, Lisabona, Londra si Oslo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )