Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO. Ziua Nationala a Frantei. Macron, alaturi de Juncker si de Merkel, la Paris

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ziua Nationala a Frantei. Macron, alaturi de Juncker si de Merkel, la Paris

Presedintele Emmanuel Macron ii are ca oaspeti, la Paris, cu prilejul Zilei Nationale a Frantei, pe . continuă pe România Liberă

Romanul invitat la defilarea de Ziua Nationala a Frantei pentru modul cum a promovat imaginea tarii sale

Alexandru Leftarache, un tanar de 24 de ani din Galati, a fost selectat sa participe la desfasurarea drapelului francez, unul dintre cele mai importante momente ale festivitatilor organizate de Ziua Nationala a Frantei.

FOTO VIDEO Lideri europeni, alaturi de Macron la Ziua Nationala a Frantei. Presedintele francez, huiduit pe Champs-Elysees

Presedintele francez Emmanuel Macron primeste duminica, la masa, la Palatul Elysee, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, sase conducatori europeni, intre care cancelarul german Angela Merkel si presedintele Comisiei Europene CE) in exercitiu Jean-Claude Junker, relateaza AFP.

VIDEO FOTO Ziua Frantei: Cooperarea militara europeana, celebrata la defilarea militara de la Paris Macron ii primeste la un dineu pe Merkel si Juncker

Traditionala parada militara de pe 14 iulie, care marcheaza Ziua Nationala franceza, a fost organizata sub semnul cooperarii militare europene, draga lui Emmanuel Macron, care a prezidat festivitatile in prezenta mai multor lideri europeni, inclusiv cea a cancelarului german Angela Merkel si a presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Zece lideri europeni sunt prezenti la Paris cu aceasta ocazie, Theresa May, marea absenta, fiind inlocuita de vicepremierul sau, David Lidington. Momentele au fost disturbate pentru scurt timp de fluieraturile si huiduielile vestelor galbene dedicate liderului de la Palatul Elysee.

Ziua nationala a Frantei: Pe 14 iulie, Macron doreste o sarbatoare a apararii europene

Defilarea traditionala din 14 iulie, de ziua nationala a Frantei, va celebra anul acesta cooperarea .

Ziua nationala a Frantei, sarbatorita in avans la Ambasada din Bucuresti: Kovesi, Lazar si Klemm participa la receptie. Cine este marele absent (VIDEO)

Ziua nationala a Frantei aniversata pe 14 iulie, este sarbatorita vineri, in avans, la Ambasada din Bucuresti. Pentru acest eveniment au fost trimise 200 de invitatii.

VIDEO Soldatul viitorului, evolutie de senzatie la parada de Ziua Nationala a Frantei de pe Champs-Elysees

Un soldat care zbura pe un Flyboard Air a facut senzatie, astazi, cu aparitia sa la parada din 14 iulie, de pe Champs-elysees.

TARICEANU, DE ZIUA NATIONALA A FRANTEI: Franta a fost ancora noastra in Europa

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, afirma, intr-un mesaj de Ziua Nationala a Frantei, ca Franta a fost ancora noastra in Europa si pentru asta ii vom ramane vesnic recunoscatori.

Imagini incredibile la Paris. Protest de Ziua Frantei. Macron, huiduit la parada nationala

Cancelarul german Angela Merkel si alti cinci lideri europeni vor fi oaspeti de onoare duminica, la Paris, de Ziua Nationala a Frantei, unde vor urmari traditionala parada militara de pe Champs-Elysee pentru.

Franta sarbatoreste, astazi, Ziua Nationala

ACTUALIZARE Emmanuel Macron, huiduit pe Champs-elysees, de Ziua Nationala a Frantei ----- Franta sarbatoreste, astazi, Ziua nationala, eveniment celebrat cu parade militare solemne, dansuri si focuri de artificii.

ZIUA NATIONALA A FRANTEI: Primul foc de artificii, astazi, la Nisa

Orasul Nisa, de pe Riviera franceza, organizeaza, in aceasta seara, primul foc de artificii, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, de la atentatul sangeros de la 14 iulie 2016, a anuntat muncipalitatea, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )