Libnet.ro
UNICEF

22:31

Imagini incredibile surprinse pe un pod din Constanta. Oamenilor nu le-a venit sa creada ce vad - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini incredibile surprinse pe un pod din Constanta. Oamenilor nu le-a venit sa creada ce vad - VIDEO

Imagini incredibile surprinse pe un pod din Constanta. Un barbat a fost filmat in timp ce schia pe Pasajul Cumpeniei, cunoscut drept Podul de la Butelii. in drumul sau spre baza partiei, barbatul face. continuă pe Antena3

IMAGINI INCREDIBILE! Soarece filmat la raionul de carne dintr-un SUPERMARKET (VIDEO)

Imagini incredibile surprinse intr-un supermarket din Curtea de Arges! Un cumparator a filmat un soarece care se plimba, in voie, prin vitrina cu carne. Reprezentantii magazinului au dat asigurari ca toata.

Litoralul a fost lovit de un ciclon. Imagini spectaculoase surprinse pe faleza din Constanta - VIDEO

Miercuri dimineata, litoralul a fost lovit de un ciclon puternic. Imagini spectaculoase au fost surprinse la orele pranzului, pe faleza din Constanta, in zona Cazinoului. Viscolul puternic va continua pana.

Love(le)! Nastase jr. si iubita din Constanta, calatori prin Europa (FOTO)

Mihnea Nastase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Nastase, si iubita sa din Constanta, Corina Corolevschi, fosta atleta de performanta a CS Farul, nu pierd nicio ocazie de a calatori impreuna. Si nici.

IMAGINI INCREDIBILE! Momente tandre, intre CARMEN DAN si Comisarul european CHRISTOS (VIDEO)

Momente tandreintre ministrul de Interne, Carmen Dan si Comisarul european pentru protectie civila, Christos Stylianides, au fost surprinse in timpul vizitei pe care oficialul european a desfasurat-o in.

VIDEO Distractie exotica, iarna, la mare: schi pe un pod rutier din Constanta

In Constanta s-a schiat zilele acestea, chiar in oras. Un practicant al sportului de iarna si-a pus schiurile in picioare si a iesit pe strada profitand de zapada depusa in strat gros.

Un medic din Constanta, condamnat la inchisoare. Ce a putut sa faca

Un medic psihiatru de la sectia de boli psihice Palazu Mare a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Constanta a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare pentru fals intelectual in forma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )