Libnet.ro
UNICEF

16:45

Imagini incredibile. Un tanar a salvat viata unui copil care a cazut de la etaj - VIDEO cu salvarea miraculoasa

Antena3 Antena3,
Imagini incredibile. Un tanar a salvat viata unui copil care a cazut de la etaj - VIDEO cu salvarea miraculoasa

Un tanar imigrant a dat dovada de o prezenta de spirit iesita din comun, dupa ce a reusit sa prinda in brate un copil care cazuse de la etaj. Barbatul de origine algeriana a observat fetita de doi. continuă pe Antena3

IMAGINI DRAMATICE: Un adolescent salveaza viata unui copil cazut de la etajul 2 (VIDEO)

Imagini dramatice surprinse in Istanbul, Turcia. Un adolescent a reusit sa salveze viata unei fetite de 2 ani, care a cazut de la etajul doi. Baiatul era la locul potrivit, in momentul potrivit si a reusit s-o.

Imagini incredibile surprinse in Oradea! Trecatorii au crezut ca nu vad bine! Ce se intampla la etajul III al unui bloc? (FOTO)

Imagini incredibile suprinse in Oradea! Trecatorii au crezut ca nu vad bine! La etajul III al unui bloc, doi barbati incercau sa urce un pat de fier, tragandu-l de la sol cu ajutorul unor sfori, cu.

Imagini incredibile au fost surprinse la Cluj. Mai multi cai au fost filmati la pascut intr-un sens giratoriu

Imagini incredibile au fost surprinse la Cluj. Mai multi cai au fost filmati la pascut intr-un sens giratoriu din centrul orasului. Prezenta animalelor mari este strict interzisa in oras, potrivit deciziilor.

Cainele Macho, erou dupa ce a salvat viata unui bebelus

Un caine a devenit erou in comunitatea sa, dupa ce a salvat viata lui bebelus. Macho se plimba intr-un parc din Skt. Petersburg, Rusia, cand ceva dintr-un tufis i-a atras atentia: era un nou-nascut.

Scandal dupa afisarea notelor la Evaluarea Nationala. Mama unui copil cu autism, reactie dura: Voi da in judecata MECT pentru discriminarea continua a copiilor cu dizabilitati

Ana Dragu, mama unui baiat care a terminat clasa a VIII-a, a avut o reactie dura dupa ce elevul a dat examenul de Evaluare Nationala. Edi este un copil cu nevoi speciale, are autism si e genial la pian, iar mama.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )