Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini inedite din interiorul Catedralei Mantuirii Neamului

Antena3 Antena3,
Imagini inedite din interiorul Catedralei Mantuirii Neamului

Mai sunt cinci zile pana la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului ce va fi oficiata de Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului. Pana duminica, 25 noiembrie, zeci de muncitori lucreaza de. continuă pe Antena3

Firea socheaza din nou: De unde taie milioane de euro de dragul Catedralei Mantuirii Neamului

Un proiect de rectificare bugetara al Primariei Capitalei ne arata planul macabru al Gabrielei Firea de a taia de la spitale si politie, pentru a finanta Catedrala Mantuirii Neamului. Cunoscutul lacas de cult se pare ca este proiectul de suflet al Gabrielei Firea. Avand in vedere ritmul alert in care redirectioneaza milioane de euro in [] .

FOTO Cat de avansate sunt lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului cu cinci zile inainte de sfintire: imagini inedite din interior

Mai sunt cinci zile pana la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului ce va fi oficiata de Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului. Pana duminica, 25 noiembrie, zeci de muncitori lucreaza de zor pentru finalizarea catapetesmei.

Primaria Capitalei mai da 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Taieri de la spitale, RADET si STB

Primaria Capitalei vrea sa suplimenteze fondurile alocate lacasurilor de cult si religiei, urmand sa aloce 10 milioane de lei in plus numai catre Catedrala Mantuirii Neamului. in schimb, vor fi taiati bani de la Administratia Spitalelor, RADET, Societatea de Transport Bucuresti, dar si fonduri destinate lucrarilor de modernizare si reabilitare a sistemului de termoficare.

Primaria Capitalei mai da 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, taieri de la spitale, RADET si STB. Precizarile Gabrielei Firea

Primaria Capitalei vrea sa suplimenteze fondurile alocate lacasurilor de cult si religiei, urmand sa aloce 10 milioane de lei in plus numai catre Catedrala Mantuirii Neamului. in schimb, vor fi taiati bani de la Administratia Spitalelor, RADET, Societatea de Transport Bucuresti, dar si fonduri destinate lucrarilor de modernizare si reabilitare a sistemului de termoficare. Gabriela Firea sustine ca PMB nu taie din bugetul alocat sanatatii.

RECTIFICARE BUGETARA LA PMB: inca 10 milioane de lei la Catedrala Mantuirii Neamului

Primaria Capitalei va aloca inca 10 milioane de lei pentru lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului printr-o noua rectificare bugetara ce se va dezbate in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) de saptamana viitoare, asta desi anul acesta au fost oferite mai multe sume de bani pentru construirea edificiului atat de catre primarii, cat si de catre Guvern.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )