Libnet.ro
UNICEF

01:05

RECTIFICARE BUGETARA LA PMB: inca 10 milioane de lei la Catedrala Mantuirii Neamului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RECTIFICARE BUGETARA LA PMB: inca 10 milioane de lei la Catedrala Mantuirii Neamului

Primaria Capitalei va aloca inca 10 milioane de lei pentru lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului printr-o noua rectificare bugetara ce se va dezbate in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) de saptamana viitoare, asta desi anul acesta au fost oferite mai multe sume de bani pentru construirea edificiului atat de catre primarii, cat si de catre Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul Gabriela Firea vrea sa dea nca 10 milioane lei la Catedrala Mntuirii Neamului, ajungnd astfel la 35 milioane lei n 2018

Primarul Gabriela Firea vrea sa dea inca 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, ajungand astfel la 35 milioane lei in 2018, potrivit unui proiect de rectificare bugetara ce va fi discutat la sedinta Consiliului General de pe 22 noiembrie. Suma alocata in total bisericilor de asemenea creste cu 15 milioane incluzand Catedrala Mantuirii Neamului), ajungand in 2018 de la 76 milioane lei la 92 milioane lei, potrivit proiectului de rectificare bugetara.

Primaria Capitalei mai da 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, taieri de la spitale, RADET si STB. Precizarile Gabrielei Firea

Primaria Capitalei vrea sa suplimenteze fondurile alocate lacasurilor de cult si religiei, urmand sa aloce 10 milioane de lei in plus numai catre Catedrala Mantuirii Neamului. in schimb, vor fi taiati bani de la Administratia Spitalelor, RADET, Societatea de Transport Bucuresti, dar si fonduri destinate lucrarilor de modernizare si reabilitare a sistemului de termoficare. Gabriela Firea sustine ca PMB nu taie din bugetul alocat sanatatii.

Primaria Capitalei mai da 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Taieri de la spitale, RADET si STB

Primaria Capitalei vrea sa suplimenteze fondurile alocate lacasurilor de cult si religiei, urmand sa aloce 10 milioane de lei in plus numai catre Catedrala Mantuirii Neamului. in schimb, vor fi taiati bani de la Administratia Spitalelor, RADET, Societatea de Transport Bucuresti, dar si fonduri destinate lucrarilor de modernizare si reabilitare a sistemului de termoficare.

Dandy Orlando Teodorovici pregateste a doua rectificare bugetara. Cand va fi prezentat proiectul

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat joi ca proiectul de rectificare bugetara ar putea fi discutat in sedinta de Guvern de saptamana viitoare. incercam ca saptamana viitoare sa venim in.

Am fundamentat dividende de 500 milioane lei, dar statul a cerut 700 milioane lei

Conducerea Romgaz SNG) a fundamentat dividende suplimentare de 500 milioane lei, insa actionarul majoritar, Statul Roman prin Ministerul Energiei, a cerut distribuirea a 700 milioane lei, propunere care se va regasi pe ordinea de zi a Adunarii Generale a Actionarilor din 6 decembrie, a declarat, astazi, Andrei Bobar, directorul economic al Romgaz, intr-o conferinta de presa.

ANDREI BOBAR, ROMGAZ: Am fundamentat dividende de 500 milioane lei, dar statul a cerut 700 milioane lei

Conducerea Romgaz SNG) a fundamentat dividende suplimentare de 500 milioane lei, insa actionarul majoritar, Statul Roman prin Ministerul Energiei, a cerut distribuirea a 700 milioane lei, propunere care se va regasi pe ordinea de zi a Adunarii Generale a Actionarilor din 6 decembrie, a declarat, astazi, Andrei Bobar, directorul economic al Romgaz, intr-o conferinta de presa.

Black Friday 2018: eMAG a vndut de peste 450 milioane lei, din care 100 de milioane n primele 37 de minute

Vanzarile totale pe platforma eMAG au fost de 459 milioane lei de Black Friday, cu 25% mai mult decat anul trecut. Cele mai interesante produse s-au vandut in primele minute, iar cea mai mare comanda a fost de 146. 000 lei. eMAG, Flanco si Altex sunt locurile de unde romanii cumpara cel mai mult de Black Friday.

Finantele au atras 90 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 90 milioane lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 644 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitatea la 55 de luni, la un randament mediu de 4,52% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Electrica, profit net de 315 milioane lei

Grupul Electrica a obtinut in primele 9 luni ale anului 2018 T3 2018) un profit net consolidat de 315 milioane lei, ceea ce reprezinta o crestere cu 220 milioane lei fata de perioada comparativa a anului 2017 T3 2017) si o realizare de 124% din profitul net consolidat bugetat pentru anul 2018.

Primaria Sector 6 va plati Aedificia Carpati circa 48 milioane lei pentru modernizarea cinematografului Favorit

Primaria Sector 6 va plati circa 48 milioane lei fara TVA pentru consolidarea, extinderea si modernizarea cinematografului Favorit firmei Aedificia Carpati, potrivit unui anunt publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Institutia a reusit sa finalizeze licitatia pentru desemnarea constructorului la finalul lunii octombrie, la peste un an de la lansare. Fostul cinematograf va adaposti un centru cultural. Acesta sta inchis de aproape 15 ani si se afla in paragina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )