Libnet.ro
UNICEF

06:46

Imagini si informatii exclusive de ultima ora din Elvetia. Ce se intampla la capataiul Regelui Mihai

Antena3 Antena3,
Imagini si informatii exclusive de ultima ora din Elvetia. Ce se intampla la capataiul Regelui Mihai

Sicriul in care va fi asezat Regele Mihai a fost adus joi seara la resedinta din Aubonne, Elvetia. Acolo au ajuns si cateva maicute si un preot. Sabina Iosub, trimisul special al Antena 3. continuă pe Antena3

Informatii de ultima ora de la Comisia Juridica. Iordache: Se simte presiune in randul magistratilor

Presedintele comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache,si-a justificat propunerea de modificare a regulamentului Camerei Deputatilor astfel incat amendamentele sa fie.

intalnire de ultima ora Dragnea - Firea, in contextul scandalului dintre primarul Capitalei si premier

Intalnire de ultima ora, miercuri, intre primarul Capitalei, Gabriela Firea, si presedintele PSD, Liviu Dragnea. Cei doi discuta in biroul acestuia din urma, in contextul.

Ce s-a intamplat aseara la resedinta regala din Elvetia. Anuntul Familiei Regale

Familia Regala a Romaniei a facut, miercuri dimineata, un anunt privind desfasurarea evenimentelor la resedinta privata din Elvetia. Aseara, 5 decembrie 2017, la resedinta regala privata.

Schimbare de ultima ora in programul ceremoniilor din Elvetia. Informatii in exclusivitate

Trimisul special al Antenei 3, Sabina Iosub, se afla in fata resedintei Regelui Mihai de la Obone. Elvetia si a adus ultimele informatii despre ceea ce se intampla acolo. Sunt momente.

Informatii exclusive. Datele concrete despre inmormantarea Regelui Mihai

Miercuri, 13 decembrie, in ziua aterizarii avionului militar,la ora 11. 00, sicriul cu corpul neinsufletit va ajunge la Aeroportul Otopeni, de unde va fi transportat cu masina la Castelul Peles.

ULTIMA ORA - Sedinta de Guvern URGENTA pentru funeraliile Regelui Mihai I

Premierul Mihai Tudose i-a convocat pe ministri intr-o sedinta de urgenta la Palatul Victoria. intalnirea va avea loc la 17. 30 si, potrivit primelor informatii, subiectul principal il.

Ultimele noutati de la resedinta regala din Elvetia

Regele Mihai va fi depus luni la biserica ortodoxa din Lausanne. Ce se intampla in zilele urmatoare la resedinta din Aubonne, ne spune Sabina Iosub, trimisul special al Antenei 3 in .

ULUITOR! PSD, miscare de ULTIMA ORA! in plin DOLIU NATIONAL FORTEAZA ...

Liviu Dragnea si PSD, prin dictatura majoritatii si cu incalcarea legii, incearca sa forteze, acum, in Camera Deputatilor, adoptarea primei legi din pachetul anti-Justitie,.

Momente emotionante la resedinta regala din Elvetia. Cum a fost intampinata principesa Sofia de surorile sale

Principesa Sofia a ajuns din Franta la resedinta regala din Aubonne, Elvetia, unde a fost asteptata de surorile sale, de principesa Margareta, custodele Coroanei, dar si de principesa Maria, cea care a fost.

Ce s-a intamplat marti seara la resedinta Regelui Mihai din Elvetia

Urmeaza zile grele atat pentru Familia Regala cat si pentru toti romanii, dupa ce Regele Mihai s-a stins din viata. in Aubonne este o liniste apasatoare. Mai devreme am.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )