Libnet.ro
UNICEF

11:00

intalnire de ultima ora Dragnea - Firea, in contextul scandalului dintre primarul Capitalei si premier

Antena3 Antena3,
intalnire de ultima ora Dragnea - Firea, in contextul scandalului dintre primarul Capitalei si premier

Intalnire de ultima ora, miercuri, intre primarul Capitalei, Gabriela Firea, si presedintele PSD, Liviu Dragnea. Cei doi discuta in biroul acestuia din urma, in contextul. continuă pe Antena3

Ponta: Ne-am intors cu sase luni in urma. Tudose e facut securist doar pentru ca nu sustine aberatiile penal-paranoice ale Cuplului Prezidential Dragnea - Firea!

In contextul scandalului dintre Gabriela Firea si premierului Mihai Tudose, fostul lider PSD Victor Ponta se astapta ca Liviu Dragnea sa initieze o motiune de cenzura si impotriva Guvernului Tudose, dupa ce a trantit Executivul Grindeanu. Ponta sustine ca decizia de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei, locul traditional de proteste, e o provocare stupida pe care a lansat-o Gabriela Firea, cea care se crede noul Traian Basescu.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru bucuresteni

Primarul General al Bucurestiului, Gabriela Firea, a transmis duminica seara un comunicat important legat de proteste. Am aflat cu surprindere ca in mediul on-line se vehiculeaza informatii potrivit carora.

ULUITOR! PSD, miscare de ULTIMA ORA! in plin DOLIU NATIONAL FORTEAZA ...

Liviu Dragnea si PSD, prin dictatura majoritatii si cu incalcarea legii, incearca sa forteze, acum, in Camera Deputatilor, adoptarea primei legi din pachetul anti-Justitie,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )