Libnet.ro
UNICEF

18:00

Imagini cu inghesuiala din Wuhan, oras care pare sa fi uitat cu totul de epidemia de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Imagini cu inghesuiala din Wuhan, oras care pare sa fi uitat cu totul de epidemia de coronavirus

Wuhan, punctul de plecare al pandemiei de coronavirus, nu a mai raportat de mult niciun caz nou de Covid-19, iar cei 11 milioane de locuitori ai orasului par sa fi uitat de perioada de carantina totala care a inceput la sfarsitul lunii ianuarie si a tinut doua luni. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV. Imagini VIDEO din seara crimei lui Emi Pian! Ce au facut fratii lui Duduianu cand au vazut ca Emi a fost injunghiat

In urma cu cateva ore, au aparut imagini care infatiseaza o mare parte din bataia in urma careia liderul clanului Duduianu a murit. Pe filmare se poate observa cum Gratian si Ciprian il prind si il bat pe asasinul fratelui lor. Imagini VIDEO din seara crimei lui Emi Pian Detalii uluitoare ies la iveala din .

Ce elevi vor primi tabletele din partea Guvernului. Care sunt criteriile

Ordinul prin care se aproba necesarul de 250,000 de dispozitive electronice conectate la internet a fost semnat de Ministrul Educatiei, Monica Anisie. Dispozitivele vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa. Care sunt criteriile prin care elevii vor primi tablete din partea Guvernului Ordinul a fost deja distribuit catre inspectoratele scolare judetene .

Cum arata strazile din Wuhan dupa ridicarea restrictilor! Orasul este de nerecunoscut

Orasul Wuhan din China, epicentrul pandemiei de coronavirus, este de nerecunoscut dupa ridicarea restrictiilor. Imaginile cu mii de tineri la un festival de muzica au luat cu asalt internetul.

Locul din Romania pe care Printul Charles il iubeste, la un pas de a fi distrus: Nu prea ii intereseaza

Un loc din Romania, care l-a fermecat pe Charles, Printul de Wales, este la un pas de a fi distrus de turisti. Pur si simplu unii ignora regulile de bun simt. Se uita la tine cand le atragi atentia si merg mai departe Locul din Romania care l-a fascinat pe Printul Charles Mostenitorul tronului britanic .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )