Libnet.ro
UNICEF

18:01

Ce elevi vor primi tabletele din partea Guvernului. Care sunt criteriile

Playtech Playtech,
Ce elevi vor primi tabletele din partea Guvernului. Care sunt criteriile

Ordinul prin care se aproba necesarul de 250,000 de dispozitive electronice conectate la internet a fost semnat de Ministrul Educatiei, Monica Anisie. Dispozitivele vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa. Care sunt criteriile prin care elevii vor primi tablete din partea Guvernului Ordinul a fost deja distribuit catre inspectoratele scolare judetene . continuă pe Playtech

Caine inzestrat cu talent actoricesc. Se preface ca este schiop pentru a primi mancare din partea oamenilor (VIDEO)

De multe ori, inteligenta cainilor ne uimeste. Acesta este si cazul unui patruped din Bangkok, Thailanda, care, folosindu-se de ingeniozitatea sa, a gasit cea mai buna solutie pentru a atrage atentia oamenilor,.

Vesti bune pentru elevi si studenti. Anuntul a fost facut acum: ce vor primi de la Guvern

La ultima conferinta de presa aflam de la Presedintele Klaus Iohannis conditiile in care va incepe noul an scolar, stabilindu-se data de incepe pentru 14 septembrie. Anuntul a fost facut dupa o intalnire cu grupul interministerial care se ocupa de acest subiect, premierul Ludovic Orban, insotit de mai multi membri ai Guvernului participand la respectiva .

Presedintele Mexicului, intre primii care vor primi vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de rusi

Presedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a declarat ca va fi intre primii care vor primi vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de Rusia, daca acesta se va dovedi a fi eficient.

Presedintele Mexicului, intre primii care vor primi vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de rusi

Presedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a declarat ca va fi intre primii care vor primi vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de Rusia, daca acesta se va dovedi a fi eficient, informeaza The Guardian.

MAINE Actionarii TeraPlast vor primi zece actiuni gratuite la 33 detinute

Actionarii TeraPlast TRP) vor primi, maine, zece actiuni gratuite la 33 detinute, conform hotararii AGEA din data de 29 aprilie, cand s-a aprobat majorarea capitalului social al producatorului de materiale de constructii cu aproape 40,539 milioane de lei, prin emisiunea a circa 405,39 milioane de actiuni noi.

Ianis Hagi, verdict din partea legendei lui Glasgow Rangers. Ce se intampla cu romanul

Ianis Hagi a avut un start de sezon cumplit in Scotia, cu patru meciuri fara gol sau pasa de gol. Iar presiunea creste pe fotbalistul pentru care Glasgow Rangers a platit 3,5 milioane de dolari in aceasta vara. Dupa 0-0 in deplasare cu Livingston, romanul parea sa isi fi pierdut si ultimul sprijin. Cel venit .

Video. Simona Halep, lovitura zilei la Praga! Reactie senzationala din partea WTA

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine la WTA Praga, asa cum si ea a explicat la ultimul intervu. in partida cu Irina Begu, din semifinalele competitiei de nivel International, Simona a dat multe lovituri spectaculoase. A controlat jocul, in special in setul doi, in care a fost intr-o permanenta ofensiva. Multe dintre .

Un catel se preface ca e schiop pentru a primi atentie si mancare din partea trecatorilor

Un catel din Bangkok, Thailanda, pe nume Gae, a gasit metoda perfecta pentru a obtine cat mai multa mancare si fara prea mare efort.

Vamile Romaniei vor primi echipamente de scanare de 11 milioane de euro

Echipamente de scanare a bagajelor in valoare de peste 11 milioane de euro vor fi instalate in aerop.

Horoscop zilnic - luni, 17 august 2020. Leii au parte de o schimbare, iar Berbecii au parte de o surpriza din partea persoanei iubite

Uranus isi face simtita influenta, iar tot ce facem in acesta perioada se va concentra, in mare parte, pe partea profesionala. Iata horoscopul pentru luni, 17 august: Berbec Nativii acestei zodii vor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )