Libnet.ro
UNICEF

23:00

Logodnicul Elenei Udrea: Nu am inteles de ce a fost ridicata de pe strada, Bica fusese in audienta la seful Interpol, lasase contactele lor

Adevărul Adevărul,
Logodnicul Elenei Udrea: Nu am inteles de ce a fost ridicata de pe strada, Bica fusese in audienta la seful Interpol, lasase contactele lor

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, sustine ca autoritatile din Romania nu au atasat la dosarul trimis Interpol carnetul provizoriu de refugiat al acesteia, pe care un avocat il va duce marti si care, in opinia lui, reprezinta un atu in instanta. El a mai spus ca Udrea nu se astepta sub nicio forma sa fie ridicata de pe strada. continuă pe Adevărul

Rasturnare de situatie! Logodnicul Elenei Udrea rupe tacerea

Partenerul de viata al Elenei Udrea rupe tacerea. Adrian Alexandrov spune intr-un interviu in exclusivitate pentru Sinteza zilei care este cea mai mare spaima a Elenei Udrea si a sa. Stire in curs de.

Dorim ca micuta noastra sa ramana langa mama ei

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea a scris ieri intr-o postare pe Facebook care are atasata o fotografie cu el alaturi de Udrea si de fiica lor, ca sunt momente dificile pentru ei si ca isi doresc ca fetita lor sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum are cea mai mare nevoie de aceasta.

O noua fotografie cu fetita Elenei Udrea, publicata de logodnicul sau, Adrian Alexandrov, pe Facebook

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a postat pe Facebook un nou mesaj emotionant insotit de o noua fotografie cu fiica sa. Este al doilea mesaj dupa ce Udrea a fost retinuta de Interpol.

Iubitul Elenei Udrea: Ma duc zilnic la Elena, ca sa iau lapte pentru copil, dar pe ea o vad doar n weekend / Alina Bica a cerut audienta la Interpol cu cteva luni n urma

Adrian Alexandov, iubitul Elenei Udrea, a spus ca nu intelege de ce Interpolul a ales sa o ridice pe Elena Udrea de pe strada, atata timp cat Alina Bica a cerut audienta la Interpol cu cateva luni in urma si a spus unde stau cele doua si ca le pot contacta daca au nevoie de informatii.

Ce scrie presa din Costa Rica despre arestarea Elenei Udrea si Alinei Bica

Presa din Costa Rica a scris desprearestarea Elenei Udrea si Alinei Bica. Ziarele spun ca cele douacerusera deja azil politic, dar doar autoritatile locale sunt cele care decid daca li se acorda.

Ce scrie presa din Costa Rica despre arestarea Elenei Udrea si Alinei Bica

Presa din Costa Rica a relatat arestarea Elenei Udrea si Alinei Bica, ziarele mentionand ca cele doua cerusera deja azil politic. Totusi, presa scrie ca autoritatile de acolo vor decide daca le acorda sau nu acest drept.

Descoperiti. Semne de intrebare in jurul arestarii Elenei Udrea. Apropiat al fostului ministru, declaratii explozive

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti misterele din jurul arestarii Elenei Udrea si Alinei Bica. - 5 iunie 2018 - Udrea, condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, prima reactie dupa arestarea fostului ministru

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a transmis un mesaj dupa ce aceasta a fost arestata pe strada in Costa Rica. Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire.

Avocatul Elenei Udrea: Recursul la masura arestarii fostului ministru va fi judecat in urmatoarele zile(VIDEO)

Avocatul din Romania al Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a anuntat vineri ca aparatorul din Costa Rica al fostului ministru a facut recurs la masura arestarii care a fost dispusa joi de o instanta din San.

Iubitul Elenei Udrea se teme pentru copil. Fetita noastra poate deveni o tinta in orice moment

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, spune intr-un interviu in exclusivitate pentru Sinteza zilei care este cea mai mare spaima a Elenei Udrea si a sa. Eu ma gandesc ca actiunea aceasta de la Interpol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2208 seconds )