Libnet.ro
UNICEF

23:00

Imagini in premiera nationala! A fost surprinsa una din gropile sapate de criminalul din Caracal

Antena3 Antena3,
Imagini in premiera nationala! A fost surprinsa una din gropile sapate de criminalul din Caracal

Radu Tudora prezentat in premiera nationala, la Antena 3, imagini cu una dintre gropile pe care anchetatorii le-au descoperit in curtea monstrului din Caracal. S-a vorbit despre faptul ca sunt mai. continuă pe Antena3

Andra a incins piscina. Cum a fost surprinsa in costum de baie sotia lui Catalin Maruta

Vacanta de vara a inceput pentru Andra si sotul ei, Catalin Maruta! Cei doi profita de timpul liber pe care il au in aceasta perioada si se relaxeaza intr-un sejur binemeritat in afara tarii. O poza, care o surprinde pe artista in costum de baie, a pus fanii pe jar si a reusit sa stranga .

Care a fost prima carte din lume? Nu este vorba despre Biblia lui Gutenberg

Suntem absorbiti de activitatile pe care le avem de facut zi de zi, aflam informatii care nu mai stau de mult structurate pe sertare in mintea noastra, dar avem si detalii atat de incetatenite in minte, incat ramanem surprinsi cand auzim realitatea. Care a fost prima carte din lume? Care a fost prima carte din .

Scurgerea RADIOACTIVA in Europa. ROMANIA, una din tarile cele mai afectate! Rusia neaga ca este vinovata de eliberarea izotopului ruteniu-106 in aer

Vesti ingrijoratoare din partea specialistilor. Romania este una dintre cele mai expuse tari la radiatiile detectate in Europa in 2017. Izotopul ruteniu-106 provine, cel mai probabil, de la o uzina de.

Uniunea Nationala a Sindicatelor TESA din Sanatate, despre rectificarea bugetara

Uniunea Nationala a Sindicatelor TESA din Sanatate si-a manifestat, vineri, ingrijorarea cu privire .

Rasturnare de situatie. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Stire in curs.

Lovitura de teatru. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )