Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini cu puternic impact! Un profesor universitar din Iasi ia la bataie un muncitor, deranjat de zgomotul utilajelor (VIDEO)

B1 B1,
Imagini cu puternic impact! Un profesor universitar din Iasi ia la bataie un muncitor, deranjat de zgomotul utilajelor (VIDEO)

Un profesor universitar din Iasi a fost surprins luand la bataie un muncitor. Omul s-aprabusitla pamant dintr-o singura lovitura, dar nu a scapat de furia lectorului, care si filma momentul in. continuă pe B1

Lupta intre clase. Un profesor universitar bate mar un muncitor la Iasi

Un muncitor a fost rupt in bataie de un profesor universitar. Colegii victimei nu au apucat decat sa mai strige valeu cand au vazut ploaia de lovituri violente abatute asupra colegului lor. Profesorul universitar fusese in tinerete sportiv, fost jucator de rugby. Lupta intre clase. Un profesor universitar snopeste in bataie un muncitor la Iasi .

VIDEO Momentul in care un profesor universitar ia la bataie un muncitor, deranjat dezgomotul utilajelor de pe un santier

Un muncitor de pe un santier din Iasi a fost pus la pamant dintr-o singura lovitura de un profesor universitar deranjat de zgomotul utilajelor. Pe numele profesorului a fost deschis un dosar penal pentru lovire si alte violente.

De ce toti bolnavii de COVID de la un spital din Iasi sunt indopati cu antidepresive. Ce spune managerul si ce arata prospectul medicamentului

Toti bolnavii de coronavirus internati la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi primesc, pe langa medicamentele pentru tratarea infectiei, si antidepresive. Ei trebuie sa ia zilnic aceste pastile, chiar daca nu sufera de tulburari de anxietate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )