Libnet.ro
UNICEF

10:00

De ce toti bolnavii de COVID de la un spital din Iasi sunt indopati cu antidepresive. Ce spune managerul si ce arata prospectul medicamentului

Antena3 Antena3,
De ce toti bolnavii de COVID de la un spital din Iasi sunt indopati cu antidepresive. Ce spune managerul si ce arata prospectul medicamentului

Toti bolnavii de coronavirus internati la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi primesc, pe langa medicamentele pentru tratarea infectiei, si antidepresive. Ei trebuie sa ia zilnic aceste pastile, chiar daca nu sufera de tulburari de anxietate. continuă pe Antena3

O echipa de fotbal din Romania imbolnavita, dar vindecata peste noapte. Miracolul testelor in care toti bolnavii erau, de fapt, sanatosi

Au aparut tot mai multe cazuri de bolnavi, care au iesit pozitivi la testarea pentru COVID-19, dar care s-au vindecat peste noapte, mai exact peste cateva ore, cand au fost retestati. Problema a fost recunoscuta chiar si de medicul Virgil Musta. Care este echipa a carei jucatori au scapat de noul virus cat ai zice .

Un ventilator ultraperformant pentru bolnavii COVID-19, donat la UPU Buzau

Donatie vitala pentru suspenctii sau bolnavii COVID-19 a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau. Un ventilator ultraperformant va completa gama de aparate folosite in aceasta perioada pentru buzoienii care ajung in stare grava la spital.

Fotbalistul internat intr-un spital din Romania: E mizerabil. Ce medicamente primeste

Partida dintre Astra si Universitatea Craiova a fost amanata dupa ce Ljuban Crepulja a fost testat pozitiv cu COVID-19. Fostbalistul se afla internat la Giurgiu in niste conditii de care este revoltat. Ce medicamente primeste? Fotbalist croat, internat in Romania dupa ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19 Ljuban Crepulja, fotbalist croat al formatiei Astra, .

Orange, decizie radicala in 2020. Zeci de mii de clienti din Romania sunt vizati

Schimbare imporanta pentru clientii Orange! Compania de telefonie mobila a trimis notificari catre toti clientii prin care ii informeaza ca se va renunta la factura traditionala, pe hartie, fiind adoptat un format electronic. Asada, toti clientii Orange vor primi e-mail cu cat au de plata in fiecare luna. Orange Romania renunta la facturile din hartie .

Scandalul momentului! Bolnavii Covid-19, dusi la spital cu politia

Directiile de Sanatate Publica le cer politistilor sa ii ajute pe medici pentru a aduce la spital bolnavii de Covid-19 care refuza internarea si tratamentul. DSP a trimis deja adresele de reinternare catre pacientii care au refuzat internarea sau care au parasit spitalele in perioada vidului legislativ.

FOTO Conditii optime pentru bolnavii COVID-19 la spitalul din Alba Iulia: tratament de ultima ora, internet wifi si televiziune prin cablu

Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia a fost modernizata si a fost redeschisa pentru tratamentul bolnavilor de COVID-19.

Un nou focar de coronavirus la Maternitatea Odobescu din Timisoara: Sunt infectate 4 cadre medicale

La Maternitatea Odobescu din Timisoara au fost depistate noi cazuri de coronavirus, dupa ce in primavara acolo a fost focar, cu peste 25 de paciente si cadre medicale Infectate. Acum au fost depistate cu COVID-19 patru cadre medicale, scrie tion. ro.

Amor la betie si dosar penal de viol. Ce a patit o tanara din Iasi dupa ce a cazut in plasa colegului din Israel

Un student al Universitatii de Stiinte si Medicina Veterinara Iasi trebuie sa raspunda in fata instantiei pentru viol dupa ce a profitat de o colega de grupa care era beata. Tanarul din Israel nu recunoaste fapta si spune ca fata a fost de acord cu tot ce s-a intamplat.

Situatie ingrijoratoare la un mare spital din Capitala. A inceput selectia bolnavilor la ATI. Manager: Pacientul care are cea mai mare nevoie de asistenta e admis in terapie

Cresterea cazurilor noi de coronavirus de la o zi la alta a dus la o situatie ingrijoratoare la Instititul Marius Nasta, din Capitala. Managerul institutiei, Beatrice Mahler, anunta ca, de doua saptamani, la acest spital nu mai este niciun pat liber la ATI si ca daca unul ramane liber, in cateva minute se ocupa. in plus, deja se face rotirea bolnavilor la ATI.

Anunturile cu presupuse tratamente pentru COVID, scoase din online

Anunturile legate de produse care pretind ca previn sau vindeca infectarea cu COVID-19 au fost inlat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )