Libnet.ro
UNICEF

07:00

Imagini rare cu Nicolae Ceausescu si cel mai bun prieten al lui, Tovarasul Corbu. Motivul nebanuit care a starnit gelozia Elenei

Playtech Playtech,
Imagini rare cu Nicolae Ceausescu si cel mai bun prieten al lui, Tovarasul Corbu. Motivul nebanuit care a starnit gelozia Elenei

Plin de manie si lipsuri, nevoi si slabiciuni, asa a trait de cand a venit pe lume si pana a ajuns sa dicteze. Si-a ascuns bine umilintele si frustarile, dar si capacitatea de a iubi. Imagini rare cu Nicolae Ceausescu si cel mai bun prieten al lui, Tovarasul Corbu, care a starnit gelozia Elenei. Imagini . continuă pe Playtech

Care este tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Romania ocupa un loc surprinzator

Franta este tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Asta denota o statistica efectuata de Indicele Calitatii Nationale prin care au fost analizati mai multi factori precum puterea economica,.

Tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Clasamentul este surprinzator!

Quality of Nationality Index QNI) a intocmit un clasament al tarilor cu cel mai bun nivel de trai din lume, dupa un scor obtinut in functie de anumiti factori interni si externi cum ar fi puterea economica, op.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 NOIEMBRIE IAR Brasov - liderul randamentelor de la BVB

Producatorul de elicoptere a raportat un profit net de 49,5 milioane de lei, dupa primele trei trimestre ale anului, cu 140% peste cel din aceeasi perioada a anului trecut Impulsionat de rezultatele financiare raportate pentru primele noua luni ale anului, pretul actiunilor IAR Brasov IARV) a cunoscut un avans de 9,98%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 noiembrie, ceea ce plaseaza titlurile producatorului de elicoptere pe prima treapta in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

Franta, tara cu cel mai bun nivel de trai din lume

Quality of Nationality Index QNI) claseaza Franta ca fiind tara cu cel mai bun nivel de trai din lume, conform Daily Mail.

The Irishman primeste ultimul trailer, poate cel mai bun film al lui Scorsese

Cu o distributie de invidiat si un buget pe masura, The Irishman mai are doar cateva zile pana va ajunge pe marile ecrane. Din acest motiv, Netflix a publicat un ultim trailer. Aflat in.

A iesit la iveala. Cati bani aveau in conturi Elena si Nicolae Ceausescu

Imediat dupa 1989, au fost deschise mai multe anchete care sa gaseasca averea ascunsa a dictatorului Nicolae Ceausescu. S-a efectuat si expertiza contabila, iar specialistii au incercat sa afle de ce bunuri.

Vizita lui Nicolae Ceausescu in Anglia. Regina Elisabeta, sfatuita sa isi ascunda bunurile de valoare

Nicolea Ceausescu a vizitat Marea Britanie in anul 1978, alaturi de sotia sa, reusind sa obtina acorduri economice importante pentru tara noastra. Cuplul dictatorial a fost primit cu mare fast de Regina Angliei, dupa cum prevedea protocolul, insa monarhul a evitat sa discute cu Nicolae si Elena in afara sedintelor de lucru. in plus, Regina .

Ce au facut Nicolae Ceausescu si Elena cand au vazut ca regina Elisabeta fuge de ei. Monarhul s-a ascuns in boscheti

Nicolae Ceausescu si sotia sa, Elena, au efectuat o vizita in Marea Britanie, in anul 1978. Cuplul dictatorial nu a fost deloc pe placul Reginei Elisabeta a II-a, care la un moment dat s-a ascuns de ei intr-un tufis din gradina Palatului Buckingham. Se pare ca monarhul auzise destul la prima sedinta la care participase .

Pasiunile secrete ale lui Nicolae Ceausescu. Putini romani ar banui asa ceva!

Seful Republicii Socialiste Romania avea o multime de pasiuni. De pilda, la 35 de ani, Nicolae Ceausescu descoperea pasiunea pentru cinematografie, printre preferetale sale numarandu-se filmele politiste.

La ce viteza record a ajuns cel mai puternic tractor din lume

Cel mai puternic tractor din lume a depasit recent recordul de viteza pe care il stabilise o versiune anterioara a vehiculului, mai devreme anul acesta. JCB este o companie britanica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )