Libnet.ro
UNICEF

13:00

IMAGINI RARE. Paula Iacob tanara: Am ajuns cea mai cunoscuta avocata din Romania ca rasplata pentru ca nu sunt rea

România Liberă România Liberă,
IMAGINI RARE. Paula Iacob tanara: Am ajuns cea mai cunoscuta avocata din Romania ca rasplata pentru ca nu sunt rea

Paula Iacob a declarat, intr-un interviu din anul 2013, ca a ajuns cea mai cunoscuta avocata din Romania ca rasplata pentru ca nu a fost rea si l-a aparat pe Nicu Ceausescu, impotriva sfaturilor lui Corneliu Coposu. continuă pe România Liberă

Avocata Paula Iacob a murit

Paula Iacob, unul dintre cei mai cunoscuti avocati din Romania, a murit marti seara, la varsta de 83 de ani, anunta Realitatea TV si Romania TV. Fosta avocata era prezenta frecvent in studiourile RTV. Paula Iacob si-a castigat celebritatea cand l-a aparat in tribunal pe Nicu Ceausescu, fiul dictatorului Nicolae Ceausescu. Ea a fost turnatoare la Securitate, iar in desele aparitii TV a criticat lupta anti-coruptie si a cautionat marii corupti.

Paula Iacob, procese celebre. De la Nicu Ceausescu la maidanezul Bosquito

A murit Paula Iacob. Avocata Paula Iacob a murit, miercuri dimineata, in locuinta ei. Printre procesele cunoscute in care a pledat ca aparator se numara cele in care i-a reprezentat pe Nicu Ceasusescu, pe Gigi Becali, dar si pe cainele Bosquito, care a ajuns in fata instantei pentru ca ar fi omorat un om.

A murit Paula Iacob

Paula Iacob a murit la varsta de 83 de ani, dupa o perioada mai lunga de spitalizare, in urma unor suferinte mai vechi. Decesul avocatei Paula Iacob a fost confirmat de fiica acesteia Paula Iacob avea 83 de ani. stire in curs de actualizare .

Paula Iacob a murit. Povestea celor doua nume pe care le-a purtat in comunism

Avocata Paula Iacob a murit marti seara, la varsta de 83 de ani. Aceasta a suferit un accident cerebral si a fost internata la spital in urma cu doua luni.

FOTO. Ce clienti CELEBRI a aparat avocata Paula Iacob

Avocata Paula Iacob, care a murit, marti, la varsta de 83 de ani, a acceptat cazuri profesionale dificile, cu clienti controversati.

Paula Iacob: avocata lui Nicu Ceausescu, aparatoarea animalelor, colaborator al Securitatii

Paula Iacob, devenita celebra, dupa anul 1989, ca avocat al lui Nicu Ceausescu, a avut o cariera profesionala extrem de indelungata.

FOTO. Paula Iacob: avocata lui Nicu Ceausescu, aparatoarea animalelor, colaborator al Securitatii

Paula Iacob, devenita celebra, dupa anul 1989, ca avocat al lui Nicu Ceausescu, a avut o cariera profesionala extrem de indelungata.

Avocata Paula Iacob s-a stins din viata, la varsta de 83 de ani

Avocata Paula Iacob a murit la varsta de 83 de ani, in spitalul Floreasca, unde era internata dupa ce suferise doua interventii chirurgicale la sold, transmit televiziunile de stiri.

A murit Paula Iacob. Avocata avea 83 de ani

Avocata Paula Iacob a murit, marti, la varsta de 83 de ani. in urma cu o luna, aceasta a fost internata la spital dupa ce a suferit un accident vascular.

FOTO Cea mai mare si moderna fabrica de gips carton din Romania foloseste ca materie prima un deseu de la termocentrala Turceni

Compania belgiana Siniat a inaugurat, astazi, in orasul Turceni, din judetul Gorj, cea mai mare fabrica de gips-carton din Romania. Tehnologia folosita este inovativa, pentru ca, in premiera, materia prima este reprezentata de un deseu de la termocentrala din Turceni, cea mai mare din tara, rezultat in urma procesului de desulfurare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )