Libnet.ro
UNICEF

22:00

IMAGINI SOC! Alexandra Stan, batuta de propriul manager Indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile

Devorator Monden Devorator Monden,
IMAGINI SOC! Alexandra Stan, batuta de propriul manager Indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile

La doar o zi de la accidentul pe care Alexandra Stan l-a avut weekendul acesta, despre care s-a presupus ca ar fi unul rutier, ies la suprafata lucruri terifiante dezvaluite chiar de cunoscuta artista. Alexandra a fost defapt batuta de managerul ei, Andrei Nemirschi, despre care presa a speculat ca este si iubitul acesteia, spunand . continuă pe Devorator Monden

IMAGINI SOC! Alexandra Stan, batuta de propriul manager Indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile |VIDEO

La doar o zi de la accidentul pe care Alexandra Stan l-a avut weekendul acesta, despre care s-a presupus ca ar fi unul rutier, ies la suprafata lucruri terifiante dezvaluite chiar de cunoscuta artista. Alexandra a fost defapt batuta de managerul ei, Marcel Prodan, despre care presa a speculat ca este si iubitul acesteia, spunand .

FOTO+ VIDEO. Cantareata Alexandra Stan, batuta de managerul ei.

Cantareata Alexandra Stan a ajuns la spital cu vanatai si echimoze, dupa ce ar fi fost batuta, potrivit tatalui acesteia, de managerul ei Marcel Prodan, pe marginea unui drum national din Constanta, potrivit Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, sambata, in jurul orei 19. 00, un echipaj al Politiei Rutiere care patrula pe drumul national ce leaga Constanta de localitatea Valu lui Traian a observat pe marginea soselei, in dreptul iesirii de pe Autostrada Soarelui, un .

Alexandra Stan, agresata de manager: Nu am avut niciun accident, el m-a batut pana m-a bagat in spital (FOTO)

Cantareata Alexandra Stan trece prin clipe de cosmar dupa ce a fost invinetita de managerul ei. Desi acesta anuntase duminica, pe pagina oficiala de Facebook a artistei ca aceasta a suferit un accident, se.

Alexandra Stan, agresata de manager: Nu am avut niciun accident, el m-a batut pana m-a bagat in spital (VIDEO)

Cantareata Alexandra Stan trece prin clipe de cosmar dupa ce a fost invinetita de managerul ei, Marcel Prodan. Desi acesta anuntase duminica, pe pagina oficiala de Facebook a artistei ca aceasta a suferit un.

Alaturi de Alexandra Stan Miscare de simpatie pe Facebook pentru vedeta batuta crunt de manager

Mai multe grupuri de sustinere au aparut pe Facebook in aceasta zi de luni, 17 iunie, care isi declara solidaritatea cu Alexandra Stan, vedeta batuta violent de managerul ei.

Alexandra Stan, marturie cutremuratoare de pe patul de spital: M-a lovit cu palmele, cu pumnii si cu picioarele

Alexandra Stan trece prin momente cumplite. A fost batuta crunt de managerul ei, Marcel Prodan, pentru ca i-a cerut acestuia banii pe ultimele sase luni de concerte. Cantareata a vorbit, luni seara, la Sinteza.

Alexandra Stan a refuzat sa depuna plangere penala impotriva managerului care a batut-o si a cerut sa ramana cu el la spital

Cantareata Alexandra Stan a fost batuta de managerul ei, Marcel Prodan, pentru ca si-ar fi cerut banii cuveniti dupa 6 luni de concerte, sustine tatal artistei. Totul a inceput de la bani, in.

Alexandra Stan a refuzat sa depuna plangere penala impotriva managerului care a batut-o: Am incercat sa ma sinucid. Zicea ca sunt sclava lui

Cantareata Alexandra Stan a fost batuta de managerul ei, Marcel Prodan, pentru ca si-ar fi cerut banii cuveniti dupa 6 luni de concerte, sustine tatal artistei. Totul a inceput de la bani, in.

Alexandra Stan, desfigurata in bataie de managerul ei. Cantareata a depus o plangere la Politie

Cantareata Alexandra Stan a fost batuta crunt de managerul ei, Marcel Prodan. Ca sa ii motiveze absenta din concertele pe care ar fi trebuit sa le aiba saptamana aceasta, managerul artistei a spus ca.

Am avut incredere oarba in managerii mei. Alexandra Stan, marturie cutremuratoare de pe patul de spital

Update: Marcel Prodan si-a dezactivat contul de facebook https://www. facebook. com/marcelprodan. maanstudio) in urma reactiilor negative la adresa lui din partea fanilor Alexandrei Stan. Alexandra Stan trece prin momente.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )