Libnet.ro
UNICEF

05:15

Imagini socante in Alexandria. O fata de 14 ani a fost data afara dezbracata, in strada, dupa ce a furat din magazin

Playtech Playtech,
Imagini socante in Alexandria. O fata de 14 ani a fost data afara dezbracata, in strada, dupa ce a furat din magazin

O tanara a fost prinsa furand dintr-un magazin de haine din orasul Alexandria, judetul Teleorman. Aceasta a fost dezbracata, iar apoi data afara in strada de angajatele magazinului, anunta observator. tv. Imagini socante in Alexandria! Tanara nu se afla in magazinul din Alexandria singura, ci era insotita de o prietena. Nu a durat mult timp pana . continuă pe Playtech

VIDEO Fata de 14 ani batuta si dezbracata intr-un magazin de haine. Cum au umilit-o vanzatoarele care au prins-o la furat

Politistii ancheteaza cazul petrecut la Alexandria, iar in atentia lor au intrat si vanzatoarele care au umilit-o pe fata prinsa la furat.

La 14 ani, Alex Coman a fost inclus in echipa de Cupa Davis a Romaniei. Cum se construieste succesul la juniori

Alexandru Mihai Coman, 14 ani, a fost inclus in echipa de Cupa Davis a Romaniei. in prezent, recordul pentru cel mai tanar jucator al Romaniei in Cupa Davis ii apartine lui Razvan Sabau 15 ani si 316 zile). Pentru Alexandru, convocarea a fost o surpriza care i-a facut inima sa tresalte.

Copil de 14 ani, cautat de scafandri dupa ce a plecat la scaldat in raul Olt

Autoritatile si voluntarii brasoveni au reluat, marti dimineata, cautarile in cazul minorului din localitatea Bogata Olteana, disparut duminica seara, dupa ce acestea au fost suspendate pe timpul noptii.

Adolescenta lovita si dezbracata de vanzatoarele unui magazin din Alexandria Ea incercase sa fure blugi

Vanzatoarele unui magazin de haine din Alexandria au lovit si umilit o fata de 14 ani, dupa ce au prins-o ca incerca sa fure mai multe perechi de pantaloni. Fata a fost desenata pe fata cu un marker, a fost dezbracata in lenjerie intima si data afara din magazin, scrie Liber in Teleorman.

Imagini scandaloase la Constanta. Cum a fost un surprins un sofer care voia sa isi parcheze masina pe trotuar - VIDEO

Imagini scandaloase surprinse in zona centrala a orasului Constanta. Un conducator auto a fost surprins in timp ce monta la loc un stalpisor, pe care l-a scos din pamant pentru a-si putea parca masina pe trotuar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )