Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini socante intr-un hipermarket din Romania. Clientilor nu le-a venit sa creada ce vad (FOTO+VIDEO)

Antena3 Antena3,
Imagini socante intr-un hipermarket din Romania. Clientilor nu le-a venit sa creada ce vad (FOTO+VIDEO)

Imagini socante intr-un hipermarket din Romania. Clientilor magazinului nu le-a venit sa creada ce vad la raft, printre bucatile de carne proaspata. Este vorba de un soricel, care misuna. continuă pe Antena3

Imagini socante in Sinaia. Oamenii au crezut ca nu vad bine

Imagini socante la Sinaia, unde mai multi porci mistreti au fost filmati in centrul orasului, duminica seara. Animalele au coborat din padure, cel mai probabil, din cauza lipsei de hrana. Mistretii au.

Singurul oras din Romania, aflat pe lista celor 100 de orase verzi ale lumii

Alba Iulia este singurul oras din Romania, si printre putinele din Europa, care apare pe lista celor peste 100 de orase care folosesc mai mult de 70% energie electrica provenita din surse regenerabile, conform.

Numarul tinerilor din Romania cu varsta intre 15 si 29 de ani a scazut cu 28% in 2016 fata de 2008. Majoritatea a ales sa emigreze

Numarul tinerilor din Romania cu varsta cuprinsa intre 15 si 29 de ani a scazut cu aproape 28% intre 2008 si 2016, potrivit datelor statistice publicate de Eurostat, iar principalele motive sunt legate de scaderea natalitatii si emigratia din ce in ce.

Cinci vietnamezi, care voiau sa fuga din Romania, ascunsi printre pachetele de marfa ale unui TIR

Cinci vietnamezi au fost gasiti de politisti la Nadlac, printre pachetele de marfa ale unui TIR. Acestia voiau sa fuga pe ascuns din Romania. Cu TIR-ul respectiv erau transportate granule de plastic.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai rau

Orasele desemnate ca fiind cele mai dezavantajoase din punct de vedere al costului vietii sunt Resita, Alexandria, Vaslui, Focsani, Piatra-Neamt, Satu-Mare, Tulcea, Calarasi, Botosani si Braila, potrivit.

Cel mai amplu studiu despre locuire din Romania a ajuns la final

Potrivit raportului Orase si cartiere din RomaniaT, Brasov este cel mai avantajos oras din Romani.

Drumuri si autostrazi din Romania pe care sa le ocolesti pe timp de ninsoare

Pentru ca ninsoarea s-a asternut peste Romania la final de februarie si pare sa tina cateva zile am facut un clasament al drumurilor care sunt mai mereu cu probleme pe timp de iarna, fie se inchid de tot, fie se circula cu viteza redusa. Pe langa.

Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, s-ar fi predat autoritatilor, in Italia, potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, citate de.

Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia! Anunt de ultim moment

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, s-ar fi predat autoritatilor, in Italia, potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, citate de.

Viorica Dancila gafeaza grav din nou: Ce a putut spune premierul despre pensia minima din Romania

O noua aparitie televizata, o noua gafa uriasa facuta de premierul Viorica Dancila! Sefa executivului s-a incurcat rau de tot in cifre si a ajuns sa majoreze valoarea pensiei minime din Romania de nu ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )