Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini socante intr-un oras din Romania. Dezastru dupa o ploaie torentiala

Antena3 Antena3,
Imagini socante intr-un oras din Romania. Dezastru dupa o ploaie torentiala

Subsolurile mai multor imobile din Ramnic au fost inundate vineri dupa-amiaza, dupa o ploaie torentiala, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Valcea. Potrivit. continuă pe Antena3

Imagini socante in Canada. O rulota a cazut peste un bac plin cu oameni - VIDEO

Imagini socante au fost surprinse in Quebec, in Canada, unde o rulota scapata de sub control a aterizat peste un bac plin cu oameni. O camera de supraveghere a surprins momentul in care rulota se face bucati di.

Imagini socante in Suceava. Un sofer a blocat masinile de politie care urmareau contrabandisti - VIDEO

Imagini socante vin din Suceava, unde politistii si reprezentantii ANAF au fost blocati in trafic pentru a nu opri doua microbuze care transportau tigari de contrabanda. Masina care a blocat calea.

San Francisco, primul oras din SUA care va interzice tigarile electronice

San Francisco a devenit primul oras din SUA care interzice vanzarea tigarilor electronice, pana se stabileste care sunt efectele acestora asupra sanatatii consumatorilor, scrie BBC News.

Piata auto din Romania: evolutia pozitiva dupa cinci luni din 2019. Al saselea an consecutiv de crestere importanta

Piata auto din Romania a urcat cu 11,6% in primele cinci luni din 2019, la un volum total de 78. 486 unitati. Din acestea, 67. 042 sunt autoturisme care inregistreaza, astfel, o crestere de 13,1%) si 11. 444 vehicule comerciale in crestere cu 3.

Stirile ProTV: Paula Herlo, despre adoptiile din Romania: Copiii abandonati sunt victime sigure!

Dupa o multime de reportaje care au dus inclusiv la schimbarea legilor din Romania, Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu si Rares Nastase lanseaza Romania, stii bine.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

SEFUL MASONILOR din Romania, cel mai nou sustinator al lui Victor Ponta: El este contestat de fratii din Loja pentru ca i-a pus sa plateasca o taxa de 1.600 de lei pentru construirea unui templu

Seful masonilor din Romania, Radu Balanescu,contestat la nivel national si international, se declara a fi un sustinator al Pro Romania, partid condus de Victor Ponta. Mie mi se par niste oameni fo.

VESTEA care a SOCAT showbiz-ul din ROMANIA: HORIA MOCULESCU A CEDAT!

Horia Moculescu este unul dintre cei mai celebri compozitori din Romania! indragitul compozitor a vorbit despre unele dintre problemele sale cu care s-a confruntat in urma cu cateva luni. Este vorba despre.

Transalpina, necirculabila: ce s-a intamplat pe cel mai frumos drum din Romania

Transalpina este unul dintre cele mai reprezentative si spectaculoase drumuri nationale din Romania. Din pacate, vremea din ultima perioada a facut-o necirculabila. Transalpina sau Drumul National 67C a fost din totdeauna unul mai deosebit, nu doar din prisma spectacolului, ci si a dificultatilor derivate din procesul de intretinere. Altitudinea foarte ridicata au pus mari probleme .

HARTA INTERACTIVA 51 de spitale din Romania nu fac avorturi la cerere, iar alte 36 refuza procedura in perioada sarbatorilor religioase

51 de spitale din Romania nu fac deloc intreruperi de sarcina la cerere, iar in alte 36 de spitale nu se pot face avorturi la cerere in perioada sarbatorilor religioase. Pe lista regasim de la spitale mari, precum Spitalul Universitar din Bucuresti sau Spitalul Judetean din Cluj-Napoca, pana la spitale din orase mici, unde este posibil sa nu existe alternative - alte spitale sau clinici private.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )