Libnet.ro
UNICEF

13:01

SEFUL MASONILOR din Romania, cel mai nou sustinator al lui Victor Ponta: El este contestat de fratii din Loja pentru ca i-a pus sa plateasca o taxa de 1.600 de lei pentru construirea unui templu

B1 B1,
SEFUL MASONILOR din Romania, cel mai nou sustinator al lui Victor Ponta: El este contestat de fratii din Loja pentru ca i-a pus sa plateasca o taxa de 1.600 de lei pentru construirea unui templu

Seful masonilor din Romania, Radu Balanescu,contestat la nivel national si international, se declara a fi un sustinator al Pro Romania, partid condus de Victor Ponta. Mie mi se par niste oameni fo. continuă pe B1

Cel mai nou si mai avansat avion de lupta si-a incheiat cu succes primele misiuni operationale! Lightning F-35B a survolat pe cerul Levantului (VIDEO)

Ministerul Apararii din Regatul Unit a confirmat ca cel mai nou si cel mai avansat avion de lupta, Lightning F-35B, si-a incheiat cu succes primele misiuni operationale, relateaza defenseromania. ro.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

Raport GRECO: Perceptia publica privind nivelul scazut al coruptiei in unele tari poate fi inselatoare Romania, tara cu cel mai mare numar de recomandari neimplementate referitoare la parlamentari

Perceptia publica privind nivelul scazut al coruptiei in unele tari poate conduce la subestimarea necesitatii unor masuri de combatere a practicilor de coruptie, releva raportul anual publicat marti de Grupul de state impotriva coruptiei GRECO), organismul anticoruptie al Consiliului Europei. Romania este tara cu cel mai mare 6) numar de recomandari neimplementate referitoare la parlamentari, de fapt, nicio astfel de recomandare nefiind implementata aici.

Transalpina, necirculabila: ce s-a intamplat pe cel mai frumos drum din Romania

Transalpina este unul dintre cele mai reprezentative si spectaculoase drumuri nationale din Romania. Din pacate, vremea din ultima perioada a facut-o necirculabila. Transalpina sau Drumul National 67C a fost din totdeauna unul mai deosebit, nu doar din prisma spectacolului, ci si a dificultatilor derivate din procesul de intretinere. Altitudinea foarte ridicata au pus mari probleme .

Cel mai mare centru de golf din Serbia, la 110 kilometri de Timisoara. Cum incearca gazdele sa-i atraga pe jucatorii romani

La numai 110 kilometri de Timisoara, la jumatatea distantei dintre Novi Sad si Zrenjanin, se afla cel mai mare centru de golf din Serbia, iar gazdele vor sa-i atraga si pe jucatorii din Romania.

Ce ura cel mai mult Elena Ceausescu. Motivul pentru care romanii nu au avut televizor color: Tampitii ar putea sa ne multumeasca!

Elena Ceausescu a avut mereu o imagine extrem de nefavorabila in mentalul colectiv, atat inainte de 1989, cat si dupa Revolutie. Pe Nicolae Ceausescu, lumea il mai tolera cat de cat, dar pe sinistra lui sotie, aproape nimeni n-o avea la inima. Si nici nu e greu de inteles de ce. in fond, ce ura .

Teatrul National Bucuresti, cel mai mare din tara, anunta ca este la limita supravietuirii artistice. Ion Caramitru: Ceea ce traim acum e fara precedent

Teatrul National Bucuresti, cel mai mare din tara, anunta ca se afla la limita supravietuirii artistice din cauza drasticelor restrangeri bugetare si este obligat sa isi limiteze, deocamdata, activitatile. Managerul TNB, Ion Caramitru, afirma ca ceea ce traim acum, nu numai in Teatrul National, ci absolut in toate institutiile care sunt in subordinea Ministerului Culturii, dar si in institutiile din subordinea Primariei Generale, este fara precedent. Angajatii teatrelor si colaboratorii protesteaza, duminica, in Piata Victoriei, fata de concedierile masive si intarzierile salariale.

Cel mai mic procent de promovare la Evaluarea Nationala din ultimii trei ani

La Evaluarea Nationala s-a inregistrat cel mai mic procent de promovare din ultimii trei ani, difere.

HOROSCOP. Cel mai mare defect in functie de zodie

HOROSCOP Cel mai mare defect in functte de zodie. HOROSCOP Berbec esti nepermis de copilaroasa Cine te cunoaste poate confirma ca, in momentele dificile, te porti ca un copil. Daca lucrurile nu se intampla.

Ifo: increderea intreprinzatorilor germani, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Increderea oamenilor de afaceri din Germania a scazut, luna aceasta, la cel mai redus nivel din noiembrie 2014 pana in prezent, conform unui sondaj Ifo, anunta Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )