Libnet.ro
UNICEF

10:45

Imagini socante surprinse in fata unui spital din Romania. Un barbat se taraste in genunchi pe strada, dupa ce a fost externat - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini socante surprinse in fata unui spital din Romania. Un barbat se taraste in genunchi pe strada, dupa ce a fost externat - VIDEO

Un barbat a fost surprins in timp ce se taraste pe asfalt in fata Spitalului Judetean din Calarasi. Barbatul a fost adus in fata spitalului cu uncarucior cu rotile si a fost lasat langa o. continuă pe Antena3

Noua senzatie a tenisului din Romania. A urcat aproape 400 de locuri WTA

Liderul WTA Simona Halep candideaza, alaturi de Mihaela Buzarnescu, pentru superlativele tenisului feminin din acest an, dar niciuna dintre ele nu se poate compara cu ascensiunea unei alte jucatoare din Romania,.

Concurs inedit pentru postul de manager al unui spital. Orice cetatean din oras poate pune intrebari candidatilor

Consiliul de administratie al Spitalului Orasenesc Cugir organizeaza concurs pentru ocuparea functiei de manager. Orice persoana din oras poate fi prezenta la concurs si sa devina parte dintre examinatori, cu conditia sa anunte din timp comisia.

Pacienti gazati si batuti la serviciul de urgenta al unui spital. Agentul de paza agresor, condamnat la inchisoare

Un agent de paza angajat la o societate din Alba Iulia, care a prestat servicii de paza la Spitalul Judetean de Urgenta Alba, a fost condamnat la inchisoare dupa ce a agresat doua persoane ce s-au prezentat la serviciul de urgenta al unitatii medicale.

VIDEO DN 7 blocat de un transport agabaritic, dupa ce autoritatile au ingustat drumul la cererea unui supermarket: Asta e Romania. Balamuc

DN 7 Bucuresti - Pitesti a fost blocat, noaptea trecuta, in centrul orasului Gaesti, dupa ce un vehicul de mare tonaj s-a incurcat intr-o alveola prea ingusta construita de cateva luni, in fata unui supermarket. Autoritatile au ingustat Drumul National pentru a-i obliga pe soferi sa incetineasca si sa nu mai aglomereze traficul in incercarea de a intra in supermarket, insa solutia s-a dovedit una proasta.

Pradatorii de copii! Tribunalele din Romania dau pedepse cu suspendare pentru tatii care isi agreseaza sexual fetele minore

Fata poarta un tricou alb, pe care scrieStop Worrying. Exact asa i-au spus procurorii. Nu te ingrijora!, au indemnat-o oamenii legii, cand au convins-o pe M, copila de 13 ani de la marginea.

Efectul WLTP pe piata din Romania: inmatricularile de masini noi in luna septembrie au scazut cu peste 73%

Romanii au inmatriculat 2. 771 de masini noi in luna septembrie, in scadere cu 73,4% fata de perioada similara din 2017. Motivul principal il reprezinta trecerea la noul ciclu de testare WLTP. Totodata, volumul masinilor second-hand continua sa scada,.

inmatricularile de autoturisme din Romania, cea mai mare scadere din Europa

In luna septembrie, inmatricularile de autoturisme in Romania au scaut cu 74% fata de anul trecut. Acesta este cel mai mare declin din Europa, ca urmare a introducerii standardelor WLTP si inmatricularilor.

NUNTA ANULUI in televiziunea din ROMANIA! O celebra prezentatoare TV s-a CASATORIT in SECRET! Incredibil cine este MIRELE

Jurnalista Ioana Cirstea, prezentatoare la Romania TV, s-a casatorit cu logodnicul ei, Lucian. Evenimentul a avut loc la Dej, iar alaturi le-au fost 200 de invitati, rude si prieteni apropiati. Slujba.

Gestul teribil al unui barbat din SUA. A incercat sa cumpere o fetita de opt ani chiar de la mama ei

Un barbat a fost arestat dupa ce a incercat sa cumpere un copil intr-un supermarket din Florida. Suspectul, in varsta de 81 de ani,pe nume Hellmuth Kolb, a inceput sa vorbeasca cu mama copilei, a.

Momente de panica printre calatorii unui autobuz din Ploiesti, dupa ce masina s-a rupt in doua

Panica intr-un autobuz din Ploiesti! Calatorii au trecut prin momente de spaima cumplita, dupa ce autobuzul s-a rupt pur si simplu in doua .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )