Libnet.ro
UNICEF

23:30

Imagini socante pe terasa unui bloc din Campulung

Antena3 Antena3,
Imagini socante pe terasa unui bloc din Campulung

Un tanar de 28 de ani s-a dezbracat pe terasa unui bloc din Campulung, ziua in amiaza mare. Barbatul i-a injurat pe trecatorii care il priveau socati. Politia din Campulung a fost alertata miercuri ca. continuă pe Antena3

VIDEO Explozia unui bloc dintr-un oras din Siberia ar avea legatura cu lichidarea unor teroristi. Bilantul tragediei a ajuns la 21 de morti

Prabusirea scarii unui bloc cu 10 etaje din Magnitogorsk, Rusia, din ziua de 31 decembrie 2018 si incidentul cu automobilul Gazel care s-a produs in seara zilei de 1 ianuarie ar fi legate, a declarat o sursa a portalului Znak. com. Desi versiunea oficiala a Kremlinului este ca explozia a fost cauzata de scurgerea de gaze, sunt voci care afirma ca explozia este un act terorist.

Incendiu urmat de o explozie ntr-un bloc din Trgu Mures: 18 persoane evacuate

Un incendiu urmat de o explozie a avut loc joi dimineata intr-un bloc din municipiul Targu Mures, 18 persoane fiind evacuate, dintre care una a fost transportata la spital, transmite Mediafax.

Incendiu urmat de o explozie, intr-un bloc din Targu Mures

Un incendiu urmat de o explozie a avut loc joi dimineata intr-un bloc din municipiul Targu Mures, 18 persoane fiind evacuate, dintre care una a fost transportata la spital, transmite corespondentul.

Carlos Ghosn va aparea pe 8 ianuarie n fata unui tribunal din Tokyo, la peste o luna de la arestare

Carlos Ghosn, seful Renault - Nissan, va aparea pe 8 ianuarie in fata unui tribunal din Tokyo pentru a i se clarifica acuzatiile aduse, informeaza AFP. Ghosn a fost arestat la 19 noiembrie si nu are voie sa comunice cu nimeni, iar avocatilor nu li se permite sa asiste la interogatorii. Arestarea sa a uimit lumea auto si a scos la iveala neintelegerile din interiorul aliantei Renault - Nissan.

Bilantul exploziei dintr-un bloc din Rusia a ajuns la 19 morti

Bilantul exploziei produse luni intr-un bloc de locuinte din orasul rus Magnitogorsk a ajuns miercuri la 19 morti, scrie BBC. Cu o zi in urma, un bebelus de zece luni a fost gasit in viata printre ruinele imobilului prabusit partial.

Bilantul exploziei produse ntr-un bloc din Rusia - cel putin 7 morti si zeci de disparuti

Cel putin sapte persoane au murit in urma exploziei produse luni dimineata intr-un bloc de locuinte din sudul Rusiei, iar alte aproximativ 40 ar putea fi prinse sub daramaturile imobilului care s-a parbusit partial, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3396 seconds )