Libnet.ro
UNICEF

06:16

Imagini spectaculoase cu cel mai mare vas de croaziera. Orasul plutitor depaseste in lungime Turnul Eiffel

Antena3 Antena3,
Imagini spectaculoase cu cel mai mare vas de croaziera. Orasul plutitor depaseste in lungime Turnul Eiffel

Cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, pachebotul Harmony of the Seas, cu o lungime de 362 de metri si o latime de 66 de metri, a plecat duminica din portul Saint-Nazaire vestul Frantei). continuă pe Antena3

Cel mai mare vas de croaziera din lume, Harmony of the Seas, a facut primul drum: cat costa o vacanta pe luxosul pachebot si ce facilitati ofera calatorilor FOTO VIDEO

Cel mai mare vas de croaziera din lumea, pachebotul Harmony of the Seas, cu o capacitate de 8. 880 de persoane, a plecat duminica din portul Saint-Nazaire, din vestul Frantei, si a ajuns astazi in Southampton, Marea Britanie, sub privirile a mii de persoane sosite la fata locului pentru a vedea orasul-plutitor.

VIDEO. Cel mai mare vas de croaziera a fost lansat la apa

Cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, pachebotul Harmony of the Seas, cu o lungime de 362 de metri si o latime de 66 de metri, a plecat duminica din portul Saint-Nazaire vestul Frantei) spre Southampton.

VIDEO Harmony of The Seas, cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, gata de plecare

Harmony of The Seas, cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, va parasi duminica la pranz santierul naval din Saint Nazaire, Franta. Dupa o prima croaziera inaugurala, in data de 22 mai, cu plecare din portul britanic Southampton, din sudul Angliei, vasul va fi folosit de firma Royal Caribbean, cea care l-a comandat, pentru croaziere de cate o saptamana in Mediterana, pana la finalul lunii octombrie.

EUROINVENT, cel mai mare salon de inventii din Europa de Sud-Est, la Iasi

Cel mai mare salon de inventii din Europa de Sud-Est, EUROINVENT, isi va deschide oficial portile pe 20 mai, la ora 11,00, la Palas Iasi. Vineri si sambata 20 si 21 mai) publicul si.

Cel mai mare fond suveran din lume da in judecata grupul Volkswagen din cauza pierderilor generate de scandalul emisiilor

Fondul suveran norvegian, cel mai mare din lume, a declarat duminica, pentru Financial Times, ca pregateste actiuni in justitie in Germania impotriva producatorului de automobile Volkswagen, unde este unul dintre principalii actionari, dupa ce valoarea actiunilor acestuia au scazut la bursa din cauza scandalului emisiilor.

VIDEO UPDATEBataie cu 200 de persoane in cel mai mare cimitir din Moscova, inclusiv cu arme de foc: Trei persoane au fost ucise, peste 20 sunt ranite

Trei persoane au fost ucise si peste 20 ranite intr-un conflict major ce a avut loc sambata in cel mai mare cimitir din Moscova, intr-un conflict pentru locuri de munca acolo, transmit agentiile rusesti de stiri, potrivit Reuters.

Modernizarea retelei de apa se incheie la 1 iunie. Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani a inghitit 31 milioane de euro

Cel mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani, care a transformat orasul intr-un adevarat santier, se finalizeaza la 1 iunie. Modernizarea retelei de apa si canalizare se afla in ultima etapa de lucru. Investitia CL 8 are o valoare care se ridica la 10 milioane de euro.

Cel mai mare festival de film din Romania incepe peste 10 zile la Cluj-Napoca

Festivalul International de Film Transilvania va aduce la Cluj, intre 27 mai si 5 iunie, o selectie de filme unul si unul. 248 de productii - dintre care 216 lungmetraje si 32 de scurtmetraje - din 64 de tari vor rula pe ecrane si circa 850 de invitati romani si straini vor ajunge la Cluj in timpul festivalului.

BOR, cel mai mare detinator de active din Romania: Suma activelor corporale,undeva intre 9 si 10 miliarde de dolari

Averea Bisericii Ortodoxe Romane a creat controverse in spatiul public. in ultimul timp si mai ales dupa tragedia din clubul Colectiv au existat numeroase discutii despre faptul ca ar fi prea.

Au inceput inscrierile la cel mai mare festival de muzica usoara. Cat costa participarea la Flori de mai

Au inceput inscrierile la cel mai mare festival concurs de interpretare a muzicii usoare romanesti, Flori de mai, ajuns la cea de-a XXVIII-a editie. Competitia care are loc in fiecare an la Calarasi se va desfasura in 2016 in perioada 26-29 mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )