Libnet.ro
UNICEF

14:15

Au inceput inscrierile la cel mai mare festival de muzica usoara. Cat costa participarea la Flori de mai

Adevărul Adevărul,
Au inceput inscrierile la cel mai mare festival de muzica usoara. Cat costa participarea la Flori de mai

Au inceput inscrierile la cel mai mare festival concurs de interpretare a muzicii usoare romanesti, Flori de mai, ajuns la cea de-a XXVIII-a editie. Competitia care are loc in fiecare an la Calarasi se va desfasura in 2016 in perioada 26-29 mai. continuă pe Adevărul

Cel mai mare fond suveran din lume da in judecata grupul Volkswagen din cauza pierderilor generate de scandalul emisiilor

Fondul suveran norvegian, cel mai mare din lume, a declarat duminica, pentru Financial Times, ca pregateste actiuni in justitie in Germania impotriva producatorului de automobile Volkswagen, unde este unul dintre principalii actionari, dupa ce valoarea actiunilor acestuia au scazut la bursa din cauza scandalului emisiilor.

VIDEO. Cel mai mare vas de croaziera a fost lansat la apa

Cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, pachebotul Harmony of the Seas, cu o lungime de 362 de metri si o latime de 66 de metri, a plecat duminica din portul Saint-Nazaire vestul Frantei) spre Southampton.

VIDEO UPDATEBataie cu 200 de persoane in cel mai mare cimitir din Moscova, inclusiv cu arme de foc: Trei persoane au fost ucise, peste 20 sunt ranite

Trei persoane au fost ucise si peste 20 ranite intr-un conflict major ce a avut loc sambata in cel mai mare cimitir din Moscova, intr-un conflict pentru locuri de munca acolo, transmit agentiile rusesti de stiri, potrivit Reuters.

Cel mai mare avion din lume pleaca intr-o misiune pe masura lui. Imagini cu minunea inginereasca

Cel mai mare avion din lume urmeaza sa plece intr-o misiune pe masura lui, strabatand trei continente, scrie CNN. Aeronva cargo ucraineana, un Antonov An-225 denumit Mriya, este cea mai mare.

Modernizarea retelei de apa se incheie la 1 iunie. Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani a inghitit 31 milioane de euro

Cel mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani, care a transformat orasul intr-un adevarat santier, se finalizeaza la 1 iunie. Modernizarea retelei de apa si canalizare se afla in ultima etapa de lucru. Investitia CL 8 are o valoare care se ridica la 10 milioane de euro.

VIDEO Harmony of The Seas, cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, gata de plecare

Harmony of The Seas, cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, va parasi duminica la pranz santierul naval din Saint Nazaire, Franta. Dupa o prima croaziera inaugurala, in data de 22 mai, cu plecare din portul britanic Southampton, din sudul Angliei, vasul va fi folosit de firma Royal Caribbean, cea care l-a comandat, pentru croaziere de cate o saptamana in Mediterana, pana la finalul lunii octombrie.

Olandezul Max Verstappen (Red Bull), cel mai tanar castigator al unui Mare Premiu de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, de la Red Bull, a castigat surprinzator Marele Premiu al Spaniei de Formula 1, disputat duminica pe circuitul catalan Montmelo, si la 18 ani a devenit cel mai tanar pilot.

Deutsche Post DHL a avut, in 2016, cel mai solid prim trimestru din istoria sa

Deutsche Post DHL Group, cea mai mare companie de coletarie la nivel mondial, si-a majorat semnificativ profitul operational in primul trimestru din 2016, pana la cel mai ridicat nivel din istoria sa raportat la rezultatele din primele trimestre), pe fondul masurilor strategice luate in anul anterior.

Studiu Glassdoor: ce orase din Europa ofera cel mai bun standard de viata

Un salariu nominal mai mare in Germania sau Marea Britanie decat in Romania nu inseamna intotdeauna un standard de viata mai ridicat. Ceea ce conteaza, pana la urma, este capacitatea de a ne permite lucruri utile care ne imbogatesc viata si o fac mai.

Romanul cu datoria cea mai mare la bugetul de stat este un PRIMAR

Romanul cu cea mai mare restanta la bugetele de stat, pe persoana fizica, este primarul Sectorului 3, Robert Negoita, cu o datorie restanta de 232 de milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )