Libnet.ro
UNICEF

11:15

Imagini spectaculoase in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a erupt

Antena3 Antena3,
Imagini spectaculoase in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a erupt

Imagini spectaculoase surprinse in Ecuador, unde cel mai inalt vulcan din aceasta tara a inceput sa erupa. O coloana imensa de fum, de aproape doi kilometri inaltime, s-a ridicat deasupra craterului,. continuă pe Antena3

SUA: Doua femei devin, in premiera, membre Rangers, unul dintre cele mai dure si elitiste corpuri ale US Army (VIDEO)

Doua femei devin, in premiera, membre Rangers, unul dintre cele mai dure si elitiste corpuri ale US Army, informeaza AFP. Capitanul Kristen Griest, in varsta de 26 de ani a invocat faptul ca sefii militari.

Unul dintre cele mai folosite medicamente pentru copiii bolnavi de astm, de negasit in farmacii (VIDEO)

Medicamentele ieftine si vitale pentru copiii care sufera de astm nu se gasesc pe piata din Romania. FLIXOTIDE nebules lipseste din farmacii, dar si din depozitele de medicamente de aproape un an, informeaza.

Hackerii au spart unul dintre cele mai cunoscute site-uri de dating si lume si au pus mana pe datele confidentiale a zeci de milioane de clienti infideli

Un grup de hackeri care a spart serverele site-ului canadian de dating Ashley Madison in urma cu cateva saptamani a publicat pe Internet circa 10 GB de date confidentiale ale utilizatorilor , printre acestea numarandu-se detaliile conturilor.

Robbie Williams a postat pe Facebook imagini spectaculoase de la Bucuresti

Imagini spectaculoase de la concertul sustinut de Robbie Williams, pe 17 iulie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, au fost publicate pe pagina oficiala de Facebook a artistului, dar si pe site-ul cantaretului.

Imagini spectaculoase de la concertul sustinut de Robbie Williams la Bucuresti, publicate pe Facebook VIDEO

Imagini spectaculoase de la concertul sustinut de Robbie Williams 41 de ani), pe 17 iulie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, au fost publicate pe pagina oficiala de Facebook a artistului, dar si pe site-ul cantaretului, arata Mediafax.

Acesta ar putea fi viitorul telefon HTC: One M10 e unul dintre numele posibile

HTC a lansat in martie One M9, dar n-a fost deloc bine primit. Acum, ca sa mai iasa putin in evidenta, pregateste un nou model. One M10, asa cum ii e speculat numele, are dotari bune. De la HTC se astepta un produs foarte bun anul acesta, dupa semi-esecul reprezentat de One M8 in 2014. [] Acesta ar putea fi viitorul telefon HTC: One M10 e unul dintre numele posibile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Raport: Romania are cei mai fericiti copii din lume. La polul opus sunt cei din Coreea de Sud si Marea Britanie

Romania are cei mai fericiti copii din lume, urmati de cei din Columbia, arata un raport al organizatiei caritabile britanice The Childrens Society, citat de Sky News. Potrivit studiului la care au participat 15.

Unde se afla cei mai fericiti copii din lume

Copiii din Romania sunt cei mai fericiti din lume, urmati de cei din Columbia, in timp ce sud-coreenii si britanicii sunt cei mai nefericiti.

Cei mai sexy profesori din lume! Care e cel mai cel?

Cum ar fi sa ai la scoala sau la facultate asemenea profesori tineri, musculosi si aratosi? Ei bine, ei chiar sunt profesori cu acte in regula. Pe internet au aparut deja fotografii cu acestia predand in salile de cursuri. Care e cel mai frumos? .

Copiii romani sunt cei mai fericiti copii din lume

Copiii romani sunt cei mai fericiti copii din lume. Nu e un slogan, e rezultatul unei cercetari facute in Marea Britanie. Daca noi, adultii, suntem printre nefericitii planetei, asa cum reiese din studii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.219 seconds )