Libnet.ro
UNICEF

09:15

Imagini spectaculoase in timpul unei furtuni din Germania: Un sofer continua sa conduca o decapotabila in ciuda grindinei (VIDEO)

B1 B1,
Imagini spectaculoase in timpul unei furtuni din Germania: Un sofer continua sa conduca o decapotabila in ciuda grindinei (VIDEO)

Un sofer a fost surprins in timp ce continua sa conduca masina sa decapotabila in pofida unei ploi cu grindina ivita din senin. Un trecator a filmat intamplator momentul si. continuă pe B1

Mare atentie! Posibile substante cancerigene in ciocolata Kinder pentru copii. Anuntul unei organizatii din Germania

Ciocolatelele Kinder contin substante posibil cancerigene, sustine o organizatie nonguvernamentala din Germania, potrivit The Independent, citat de stirileprotv. ro. Potrivit Foodwatch, ciolcolatelele.

Actrita americana Gwyneth Paltrow a publicat imagini spectaculoase din vacanta de pe Insula Fogo (FOTO+VIDEO)

Insula Fogo din Canada atrage din ce in ce mai multe celebritati. De data aceasta, insula a fost vizitata de actrita americana Gwyneth Paltrow, care a fost premiata cu Oscar. Gwyneth Paltrow a publicat pe.

Raport: Membri ai guvernelor unor tari din UE si NATO, spionati de serviciile de informatii externe din Germania

Serviciile de informatii externe din Germania au spionat, pana in octombrie 2013, zeci de responsabili ai guvernelor unor tari membre ale Uniunii Europene si Aliantei Nord-Atlantice, potrivit unui raport al unei comisii parlamentare germane.

Adevaratul pericol din Germania. Autoritatile sunt speriate

Mafia ruseasca devine tot mai activa in Germania, recrutand noi membri in inchisori, avand afaceri de miliarde de euro, anunta politia federala germana. Gruparea.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )