Libnet.ro
UNICEF

18:15

Adevaratul pericol din Germania. Autoritatile sunt speriate

Antena3 Antena3,
Adevaratul pericol din Germania. Autoritatile sunt speriate

Mafia ruseasca devine tot mai activa in Germania, recrutand noi membri in inchisori, avand afaceri de miliarde de euro, anunta politia federala germana. Gruparea. continuă pe Antena3

Imagini spectaculoase in timpul unei furtuni din Germania: Un sofer continua sa conduca o decapotabila in ciuda grindinei (VIDEO)

Un sofer a fost surprins in timp ce continua sa conduca masina sa decapotabila in pofida unei ploi cu grindina ivita din senin. Un trecator a filmat intamplator momentul si.

Raport: Membri ai guvernelor unor tari din UE si NATO, spionati de serviciile de informatii externe din Germania

Serviciile de informatii externe din Germania au spionat, pana in octombrie 2013, zeci de responsabili ai guvernelor unor tari membre ale Uniunii Europene si Aliantei Nord-Atlantice, potrivit unui raport al unei comisii parlamentare germane.

Protest al puscariasilor de la Penitenciarul din Iasi: Detinutii sunt nemultumiti de conditii si de faptul ca sunt tratati cu dispret de directorul unitatii (VIDEO)

Revolta a puscariasilor la Penitenciarul din Iasi. Detinutii au inceput sa tipe la gardieni si au amenintat ca vor sa evadeze, fiind nemultumiti de conditii si de faptul ca sunt tratati cu.

Gest de solidaritate al britanicilor cu romanii, dupa incidentul cu magazinul incendiat din Norwich: Refugiatii sunt primiti bine aici! (VIDEO)

Gest de solidaritate din partea britanicilor in cazul magazinului romanesc incendiat in Norwich. Englezii au strans peste 25. 000 de lire sterline pentru a-i ajuta pe proprietarii acestuia. De.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )