Libnet.ro
UNICEF

05:30

Imagini terifiante din bucataria unei firme care pregateste mancare pentru copii si bolnavi de cancer - FOTO si VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini terifiante din bucataria unei firme care pregateste mancare pentru copii si bolnavi de cancer - FOTO si VIDEO

Imagini absolut de cosmar in bucataria firmei de catering Dio Eden SRL, suprinse in timpul unui control de angajatii OPC. Firma a deservit 150 de oaspeti europeni cazati saptamana trecuta la Hotelul. continuă pe Antena3

ALERTA ALIMENTARA! Imagini TERIFIANTE din bucataria firmei care a servit masa la o DELEGATIE ALIMENTARA si o mai livreaza si la copii si bolnavi de cancer (FOTO)

Alerta alimentara la Timisoara! O firma de catering care livramancarea gatita in conditii neigienice la un spital de oncologie, unor gradinite, dar si unor oficiali europeni care au participat la o.

Zeci de zboruri anulate la Frankfurt, din cauza unei probleme informatice

Zeci de zboruri au fost anulate luni in Frankfurt, din cauza unei probleme informatice care a aparut la cel mai mare aeroport german, scrie AFP.

Serena Williams s-a retras de la Miami Open din cauza unei accidentari la genunchiul stang

Serena Williams, campioana de opt ori la Miami, s-a retras din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory, acuzand o accidentare la genunchiul stang, informeaza wtatennis. com.

Ministrul bulgar al Justitiei a demisionat din cauza unei afaceri imobiliare. Comisia Anticoruptie a deschis ancheta dupa dezvaluirile presei

Ministrul bulgar al Justitiei, Tsetska Tsacheva, a demisionat sambata ca urmare a dezvaluirilor din presa potrivit carora, alaturi de alti trei lideri ai formatiunii politice de centru-dreapta GERB aflata la putere, a cumparat apartamente de lux sub pretul pietei, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )