Libnet.ro
UNICEF

23:00

Imagini ULUITOARE in noaptea dintre ani: Au petrecut la cel mai MARE Revelion din tara si apoi s-au CALCAT iN PICIOARE la metrou (FOTO)

B1 B1,
Imagini ULUITOARE in noaptea dintre ani: Au petrecut la cel mai MARE Revelion din tara si apoi s-au CALCAT iN PICIOARE la metrou (FOTO)

Noaptea dintre ani este pentru fiecare un moment special. Este clipa in care toate gandurile sunt optimiste, pline de speranta si dorinta de frumos. Si anul acesta oamenii au sarbatorit. continuă pe B1

Bianca Dragusanu si Victor Slav, un Revelion exclusivist. Unde isi petrece celebrul cuplu noaptea dintre ani (FOTO)

Bianca Dragusanu si sotul sau Victor Slav asteapta cu bucurie venirea Noului An. Cuplul se afla in Marea Britanie, acolo unde va petrece noaptea dintre ani. Bianca Dragusanu a postat o fotografie.

ELENA BASESCU a dezmintit zvonurile ca de Revelion se afla in Maldive: Cine este COMPANIONUL FANTOMA alaturi de care si-a petrecut noaptea dintre ani(VIDEO)

Elena Basescu a dezmintit zvonurile potrivit carora, ar fi urmat sa isi petreaca Revelionul intr-o locatie exotica. Mai mult, EBA a postat o fotografie pe o retea de socializare care descrie cum a ar.

METEO: Cum va fi vremea de Revelion. Va ninge in noaptea dintre ani? Ce raspund meteorologii

De Revelion, vremea va fi rece in cea mai mare parte a tarii - geroasa dimineata si noaptea, cu precadere in centru si nord-vest.

Doamnele vor sa fie in centrul atentiei in noaptea dintre ani: Ce rochii de poarta de Revelion(VIDEO)

Tinuta in noaptea de Revelion trebuie sa fie pregatita din timp, iar cumpararea ei devine de multe ori o adevarata proba de rezistenta pentru doamne. Ele cauta prin cat mai multe magazine,.

Doamnele vor sa fie in centrul atentiei in noaptea dintre ani: Ce rochii se poarta de Revelion(VIDEO)

Tinuta in noaptea de Revelion trebuie sa fie pregatita din timp, iar cumpararea ei devine de multe ori o adevarata proba de rezistenta pentru doamne. Ele cauta prin cat mai multe magazine,.

Elena Basescu l-a uitat pe fostul sot. Cu ce barbat MISTERIOS isi va petrece EBA noaptea dintre ani in MALDIVE

Divortul dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu a fost unul dintre cele mai neasteptate din acest an. Totul a fost extrem de discret, iar ambii au ramas in relatii amiabile pentru copii. Pana.

Revelion cu FAST al sportivilor romani. Unde au petrecut noaptea dintre ani Ianis Hagi, Florin Gardos sau Gabriel Torje (FOTO)

Revelionul este un moment unic pentru oricine. Cu totii ne facem sperante si pasim cu multa incredere in noul an. Printre cei cu aspiratii mari se numara si sportivii. De activitatea lor.

Revelion Black White: Cea mai ELEGANTA petrecere din noaptea dintre ani a avut loc la Palatul Parlamentului(VIDEO)

Bucurestiul a trecut in noul an cu focuri de artificii spectaculoase, pahare pline cu sampanie, petreceri cu multa voie buna, dar si cu meniuri alese. Cei care au vrut sa petreaca in stil nobil au ales.

Petreceri pe cinste in toata tara in noaptea dintre ani: Mii de romani au iesit centrele oraselor pentru a se bucura de artificii si de concerte(VIDEO)

Petrecerea a fost cuvantul de ordine si in marile orase din tara. Mii de petrecareti au iesit in pietele mari pentru a se bucura de artificii, dar si de show-ul pregatit de formatii celebre.

Aglomeratie la saloanele de infrumusetare inainte de Revelion: Ce coafuri se poarta in noaptea dintre ani(VIDEO)

E perioada in care doamnele nu se uita la bani, cand vine vorba despre pregatirea tinutei de Revelion, iar saloanele de infrumusetare sunt luate cu asalt. De la primele ore ale diminetii.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )