Libnet.ro
UNICEF

00:07

Revelion Black White: Cea mai ELEGANTA petrecere din noaptea dintre ani a avut loc la Palatul Parlamentului(VIDEO)

B1 B1,
Revelion Black White: Cea mai ELEGANTA petrecere din noaptea dintre ani a avut loc la Palatul Parlamentului(VIDEO)

Bucurestiul a trecut in noul an cu focuri de artificii spectaculoase, pahare pline cu sampanie, petreceri cu multa voie buna, dar si cu meniuri alese. Cei care au vrut sa petreaca in stil nobil au ales. continuă pe B1

Qualcomm a primit cea mai mare amenda din 2016

Qualcomm este gigantul din tech care se afla in spatele majoritatii procesoarelor din telefoanele si tabletele noastre. Cu toate acestea, a primit o amenda usturatoare in Coreea de Sud. Daca aveti o pasiune pentru tehnologie si urmariti evolutia tehnologica a smartphone-urilor, este aproape imposibil sa nu fi auzit de Qualcomm. Compania americana este omniprezenta in [].

Cum sarbatoreau romanii Revelionul pe vremea lui Ceausescu: cea mai bogata masa din an, cu salata boeuf, oua umplute si un singur program la televizor

In timpul regimului comunist, Revelionul era punctul culminant al sarbatorilor de iarna. Fiecare familie, in ciuda restrictiilor, pregatea o masa festiva, cea mai imbelsugata din an, cu bucate alese, din care nu lipseau salata beouf, sarmalele sau ouale umplute cu pate.

Povestea Zarazei, cea mai curtata prostituata din Micul Paris. Cum a ucis-o amorul nebun pe tigancusa faimoasa

O curtezana de lux a Micului Paris punea pe jar inimile barbatilor doar privindu-i. Povestea preafrumoasei Zaraza, una dintre cele mai dorite femei din perioada interbelica, rascoleste si astazi. Pasiunea devastatoare dintre tigancusa focoasa si celebrul lautar Cristian Vasile l-a inspirat si pe Mircea Cartarescu sa-i scrie legenda in cartea De ce iubim femeile.

VIDEO - Cea mai vesela carte a anului! O discutie cu Raluca Feher despre alcool, obiceiuri matrimoniale si importanta masturbarii in Asia profunda

Dupa doua carti de calatorii in America de Sud - foarte bine vandute, Raluca Feher revine cu un nou volum si mai tare. De data asta sunt povestite trei pardon, patru) calatorii in Asia profunda. Mai plina de prospetime si de provocari, Splendidul loc al fericirii supreme sau cum a gasit Feher Mongolia, Coreea si Japonia este cea mai vesela carte pe care am citit-o in 2016. Cumpara Splendidul loc al fericirii supreme sau cum a gasit Feher Mongolia, Coreea si Japonia si celelalte doua volume de calatorii ale Ralucai Feher cu autograful autoarei - avem doar cateva exemplare.

Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 237 de miliarde de dolari

Intr-un an in care votantii populisti au remodelat politica din Europa si SUA, cei mai bogati oameni din lume incheie anul 2016 cu 237 de miliarde de dolari mai mult decat aveau la inceputul anului, relateaza Bloomberg.

Cea mai veche reteta pentru Anul Nou. Cum faci pogacele cu jumari ca pe vremea bunicii, ce ingrediente pui in cel mai ieftin preparat pentru Revelion

Cele mai sanatoase preparate de sarbatori se fac dupa retetele bunicii. Cu ingrediente sanatoase, fara aditivi alimentari, gustarile facute in casa de gospodinele din Baragan sunt delicioase si nu se compara cu niciun produs din supermarket.

ATAC ARMAT la o petrecere din Brazilia! Cel putin 11 persoane au MURIT

Atac armat la o petrecere de Anul Nou din Brazilia! Cel putin 11 oameni au fost ucisi in orasul Campinas. Un barbat a intrat inarmat la o petrecere privata, arata B1 TV. Politistii suspecteaza.

Obama, cea mai admirata personalitate de catre americani in 2016

Americanii l-au admirat cel mai mult in 2016 pe Barack Obama, pentru al noualea anconsecutiv. Actualul lider de la Casa Alba il devanseaza pe succesorul sau, Donald Trump, care a urcat, insa, mult in preferintele americanilor fata de 2015, arata un sondaj publicat de institutul Gallup si citat de AFP.

Brad Pitt, DEPRIMAT DUPA DIVORT: A fost cel mai PROST Craciun din viata mea!

Dupa batalia pe care a avut-o cu Angelina Jolie in privinta custodiei copiilor, actorul american Brad Pitt a petrecut sarbatorile de iarna mai deprimat ca oricand. Putin inainte de.

Bucurie IMENSA pentru una dintre cele mai indragite vedete din Romania: ESTE iNSARCINATA (FOTO)

Sfarsitul de an a venit cu o veste cum nu se mai putea mai bine pentru Ilinca Vandici. Prezentatoarea este insarcinata in doua luni, ea urmand sa aduca pe lume primul sau copil in .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )