Libnet.ro
UNICEF

19:15

Salaj: Turisti straini care fac turul Europei pe biciclete, atacati cu pietre de romi.

România Liberă România Liberă,
Salaj: Turisti straini care fac turul Europei pe biciclete, atacati cu pietre de romi.

Mai multi turisti straini care fac turul Europei pe biciclete au fost atacati cu pietre de mai multi romi, majoritatea copii, in localitatea salajeana Surduc, iar in urma incidentului unul dintre straini - cetatean canadian - a suferit o fractura la mana, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat, sambata, ca Politia a inceput o ancheta in cazul unui grup de turisti care fac turul Europei pe biciclete si care au . continuă pe România Liberă

Doar in Romania: Mai multi turisti care fac turul Europei pe biciclete au fost atacati de romi

Mai multi turisti straini care fac turul Europei pe biciclete au fost atacati cu pietre de mai multi romi, majoritatea copii, in localitatea salajeana Surduc, iar in urma incidentului unul dintre straini -.

Turisti straini care fac turul Europei pe biciclete, atacati cu pietre de romi, in Salaj. Popas la Cluj

Mai multi turisti straini care fac turul Europei pe biciclete au fost atacati cu pietre de mai multi romi, majoritatea copii, in localitatea salajeana Surduc, iar in urma incidentului unul dintre straini - cetatean canadian - a suferit o fractura la mana.

Politia Salaj: Copiii care au atacat biciclistii straini cu pietre erau suparati ca acestia le fotografiau casa

Reprezentantii Politiei Judetene Salaj sustin ca minorii care au atacat un grup de turisti straini care fac turul Europei pe biciclete au declarat, la audieri, ca au recurs la acest gest pentru ca cetatenii straini oprisera in apropierea locuintei lor si au facut mai multe fotografii.

Salaj: Biciclisti straini, atacati cu pietre de romi. Un turist canadian si-a fracturat mana in urma asaltului

Un grup de turisti straini, care se afla intr-un tur al Europei, pe biciclete, au fost atacati cu pietre de mai multi romi, in localitatea Surduc, judetul Salaj. in urma incidentului unul dintre turisti, un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )