Libnet.ro
UNICEF

15:15

Imaginile induiosatoare care arata prietenia dintre un maidanez si un copil

Antena3 Antena3,
Imaginile induiosatoare care arata prietenia dintre un maidanez si un copil

Un videoclip inedit, care arata legatura stransa dintre un copil si un maidanez, a fost difuzat in emisiunea Sinteza Zilei. Este limpede ca acest caine este asimilat de comunitate, a comentat Mihai Gadea. Iata. continuă pe Antena3

Simbolul SECRET din cladirea Parlamentului European care arata VIITORUL UE. A fost prezis din 1563

Adeptii teoriilor conspiratiei sustin ca locul care gazduieste Parlamentul European ar avea numeroase simboluri malefice. Cladirea Louise Weiss, terminata pe data de 14 decembrie 1999 are un aer futurist, care.

Utile: Stai toata ziua la serviciu? Uite cum va fi afectat copilul tau; Care este legatura dintre somnul insuficient si ingrasare; De ce fel de femei sunt atrasi barbatii romani

Asa te imbraci ca sa nu te ia raceala. 5 trucuri ca sa alegi cea mai potrivita vestimentatie in sezonul in care virozele isi fac de cap. Cum iti organizezi timpul la serviciu. Nu lasa pe maine ce poti face azi, spune o vorba din batrani. Si bine zice. Cum sa facem sa castigam timp, dar sa obtinem si rezultatele dorite?.

Care este legatura dintre somnul insuficient si ingrasare.

Motivele pentru care persoanele care nu dorm suficient au tendinta de a se ingrasa, mancand mai multe grasimi, sunt prezentate in doua studii realizate recent, transmite Mediafax. Mecanismele din spatele acestei reactii a organismului incep sa se contureze putin cate putin. Doua studii recente au evidentiat astfel o predilectie crescuta pentru alimentele bogate in calorii la persoanele care nu dorm suficient, informeaza lefigaro. fr. Publicate in revista Nature Communications, studiile .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )