Libnet.ro
UNICEF

15:00

Imamul din grupul care a pregatit atentatele de la Barcelona si Cambrils este mort, a anuntat politia

România Liberă România Liberă,
Imamul din grupul care a pregatit atentatele de la Barcelona si Cambrils este mort, a anuntat politia

Imamul Abdelbaki Es Satty, suspectat ca ar fi liderul celulei teroriste care a organizat atacurile de la Barcelona si din statiunea vecina Cambrils, a murit in explozia unei case din localitatea Alcanar, a anuntat, luni seara, seful politiei catalane. continuă pe România Liberă

Spania: Imamul din grupul care a pregatit atentatele este mort (politia)

Imamul Abdelbaki Es Satty, suspectat ca ar fi putut fi liderul celulei teroriste care a organizat atacurile de la Barcelona si din statiunea vecina Cambrils, a murit in explozia unei case din localitatea Alcanar, a anuntat luni seara seful politiei catalane, citate de AFP.

El Pais: Structura celulei teroriste care a comis atentatele de la Bacelona si Cambrils

Autoritatile spaniole cauta in continure trei membri ai celulei teroriste care ar fi comis atentatele de la Barcelona si Cambrils, relateaza News. ro citand ziarul El Pais, care prezinta presupusa structura a celulei.

Premierul Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Premierul Mihai Tudose a declrat duminica seara ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a inceput verificarile la doua dintre bancile mari din Romania care nu sunt pe profit pentru a.

Locul in care teroristii au pregatit atentatele din Spania. Cum s-au dat de gol

Terorisimul jihadist a produs joi seara alte victime, in centrul Barcelonei, dar si in Cambrils, potrivit express. co. uk. Cu doar cateva ore inainte, langa Barcelona, in.

Mihai Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua dintre bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se intampla acolo, a declarat duminica seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. Acesta a adaugat ca, din 36 de banci cu activitate in Romania, 18 sunt pe profit si 18 nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )