Libnet.ro
UNICEF

14:30

Spania: Imamul din grupul care a pregatit atentatele este mort (politia)

Hotnews Hotnews,
 Spania: Imamul din grupul care a pregatit atentatele este mort (politia)

Imamul Abdelbaki Es Satty, suspectat ca ar fi putut fi liderul celulei teroriste care a organizat atacurile de la Barcelona si din statiunea vecina Cambrils, a murit in explozia unei case din localitatea Alcanar, a anuntat luni seara seful politiei catalane, citate de AFP. continuă pe Hotnews

Imamul din grupul care a pregatit atentatele de la Barcelona si Cambrils este mort, a anuntat politia

Imamul Abdelbaki Es Satty, suspectat ca ar fi liderul celulei teroriste care a organizat atacurile de la Barcelona si din statiunea vecina Cambrils, a murit in explozia unei case din localitatea Alcanar, a anuntat, luni seara, seful politiei catalane.

Premierul Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Premierul Mihai Tudose a declrat duminica seara ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a inceput verificarile la doua dintre bancile mari din Romania care nu sunt pe profit pentru a.

Ministerul de Externe anunta ca un al doilea roman a fost ranit in atacul terorist din Barcelona. Care este starea de sanatate a celor doi

Doi romani au fost raniti in atacul terorist care a avut loc, joi seara, in Barcelona, unde o masina a intrat in multimea din zona La Rambla, cauzand moartea a 13 persoane si ranirea a peste 100, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, vineri.

Mihai Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua dintre bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se intampla acolo, a declarat duminica seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. Acesta a adaugat ca, din 36 de banci cu activitate in Romania, 18 sunt pe profit si 18 nu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )