Libnet.ro
UNICEF

19:45

Se imbata cel mai tare. Englezii, germanii si rusii, cei mai mari consumatori in barurile romanesti. Unde sunt romanii?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Se imbata cel mai tare. Englezii, germanii si rusii, cei mai mari consumatori in barurile romanesti. Unde sunt romanii?

Englezii, germanii si rusii sunt cei mai mari consumatori de alcool in restaurantele, barurile si cluburile romanesti. Asa ca ei aloca, in medie, 100-200 de euro de persoana pe seara. Romanii ocupa locul 4, potrivit asociatiei Maitre d039;Hotel Romania,. continuă pe Wall-Street Ro

Englezii, germanii si rusii, cei mai mari consumatori in barurile romanesti. Ce loc ocupa romanii in acest top

Englezii, germanii si rusii sunt cei mai mari consumatori de alcool in restaurantele, barurile si cluburile romanesti, alocand, in medie, 100-200 de euro de persoana pe seara, iar romanii ocupa locul 4,.

Cine consuma cel mai mult in barurile romanesti

Cei mai mari consumatori de alcool in restaurantele, barurile si cluburile romanesti sunt englezii, germanii si rusii, acestia alocand, in medie, 100-200 de euro de persoana pe seara, arata asociatia Maitre dHotel Romania, care reuneste sefii de sala de restaurant din turism.

Iata topul tarilor in care se consuma cel mai mult alcool

Organizatia Mondiala a Sanatatii a realizat un studiu potrivit caruia rusii si romanii se afla in topul natiunilor care consuma cel mai mult alcool. Business Insider scrie ca rusii si locuitorii.

CES 2015: Nvidia a anuntat cel mai performant procesor pentru dispozitive mobile

In cadrul unui eveniment dedicat jurnalistilor la CES 2015, cei de la Nvidia au anuntat cel mai nou procesor pentru dispozitive mobile, denumit Tegra X1. CES 2015 nici nu a inceput propriu-zis, iar cei de la Nvidia deja fac anunturi importante in cadrul evenimentelor de presa preliminare. Ultimul si cel mai important este legat de noul procesor mobil al companiei cu sediul in Santa Clara, California. Numele acestuia este Tegra X1, iar din punct de vedere al performantelor, acesta pare a [].

Dupa 35 de ani de la primul Walkman, Sony vrea sa dai 1.200 de dolari pe cel mai nou

La mai mult de 35 de ani de la lansarea primului model, Sony a prezentat cel mai nou Walkman in cadrul CES 2015. Daca ne uitam la Sony din 1979 si Apple din ziua de astazi, nu putem sa nu observam cateva asemanari foarte importante. Niciuna dintre aceste doua companii uriasu nu a inventat cel mai [].

Romanii merg cel mai putin cu masina personala, prefera transportul public si mersul pe jos

Autoturismele sunt cel mai mentionat mijloc de transport in Europa, reiese dintr-un sondaj al Eurobarometru , insa nu si in Romania unde oamenii folosesc transportul public urban sau merg pe jos.

Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume

Conform unui studiu de piata realizat recent a reiesit ca Lionel Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume in acest moment.

Eddie Redmayne, star din Les Miserables, cel mai bine imbracat barbat din Marea Britanie

Actorul Eddie Redmayne a fost numit cel mai bine imbracat barbat din Marea Britanie, de catre revista GQ.

Recordul stabilit de anul 2014. A fost cel mai calduros din ultimul secol

Anul 2014 a fost cel mai cald din Marea Britanie din 1910, an in care au inceput sa fie inregistrate datele meteo si temperaturile, au indicat serviciile meteorologice britanice, preluate de AFP. Potrivit.

Euro cade la cel mai redus curs din 2006 pana in prezent

Euro s-a depreciat ieri, pe pietele externe, atingand cel mai scazut curs din ultimii noua ani fata de dolar, pe fondul temerilor legate de o posibila iesire a Greciei din uniunea monetara, respectiv al speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va incepe in curand achizitia la scara larga de obligatiuni guvernamentale.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,35 seconds )