Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imigrantii in Italia produc un PIB mai mare decat cel al Ungariei (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Imigrantii in Italia produc un PIB mai mare decat cel al Ungariei (studiu)

Imigrantii in Italia produc o parte din Produsul Intern Brut PIB) national mai mare decat PIB-ul Ungariei sau aproape de trei ori mai mare decat cel al Croatiei, indica un studiu prezentat miercuri la Roma, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Prins cu minciuna. Secretarul general al Senatului s-a ridicat singur la rang de demnitar, apoi si-a fixat o leafa mai mare decat a lui Iohannis. Cine e Ion Vargau

Secretarul general al Senatului, Ion Vargau, fost senator PSD, s-a ridicat cu de la sine putere de la statutul de functionar la cel de demnitar si, drept urmare, si-a aplicat, tot dupa bunul plac, o leafa mai mare decat cea a presedintelui Senatului sau a presedintelui Romaniei, primii oameni in stat. Apoi s-a aparat mintind.

Ingineria auto are potential mai mare decat productia de masini in Romania. Cele mai mari companii auto pun la cale o strategie comuna

Este deja de notorietate faptul ca Romania a ratat atragerea unor investitii majore din partea unor producatori auto consacrati, precum Daimler / Mercedes-Benz si Jaguar Land Rover, care au decis sa deschisa unitati de productie in tarile vecine. Dar trenul nu este pierdut pentru ca inca putem miza pe cartea din zona CDI Cercetare, Dezvoltare, Inovare) in sectorul auto, care prezinta un potential urias de dezvoltare, poate chiar mai mare decat productia de masini in sine. Cele mai mari companii auto prezente in Romania desi unele sunt rivale de-o viata si-au dat mana si au stat la aceeasi masa pentru a pune bazele unei strategii pe termen mediu si lung prin care spera sa angreneze mai activ si Guvernul Romaniei.

Secretarul general al Senatului are un salariu mai mare decat al presedintelui Romaniei. Cat castiga Tariceanu

Secretarul general al Senatului are un salariu mai mare decat al presedintelui Senatului si chiar mai mare decat al sefului statului. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, are o.

Secretarul general al Senatului are un salariu mai mare decat al presedintelui Romaniei. Cat incaseaza

Secretarul general al Senatului are un salariu lunar brut de 19. 055 lei, mai mare decat al presedintelui Senatului si chiar decat al presedintelui Romaniei. Mai mult, baza legala indicata pentru salariul secretarului general al Senatului este OUG 14/2015, act normativ care insa nu face nicio referire la salarizarea respectivei functii. in prezent, in functia de secretar general al Senatului se afla Ion Vargau, numit in martie 2014.

Tupeu maxim: Secretarul general al Senatului si-a fixat singur un salariu mai mare decat al presedintelui tarii

Ion Vargau, secretarul general al Senatului, este omul din Parlamentul Romaniei cu cel mai mare salariu. Acesta incaseaza lunar 19. 055 lei brut, mai mult chiar decat presedintele institutiei.

Legea salarizarii unitare, facuta pe genunchi. Bugetarii care au un salariu mai mare decat Presedintele Romaniei

Secretarii generali ai Senatului si Camerei Deputatilor au salarii brute mai mari decat indemnizatia presedintelui Romaniei 17. 400 lei brut) sau decat indemnizatiile presedintilor celor doua Camere 16. 675 lei brut).

Subiectele zilei: Cum a rescris Nicolicea geografia ca sa le salvezepe Rovana si Sevil; Secretarul general al Senatului s-a ridicat singur la rang de demnitar, apoi si-a fixat o leafa mai mare decat a lui Iohannis. Cine e Ion Vargau; Scurt pe trei. Kurz,

Comentariu DW: Coalitia de dreapta din Austria, periculoasa pentru UE. Sebastian Kurz, castigatorul alegerilor, nu s-a decis inca. Dar ar fi bine sa reflecteze atent inainte de a face o coalitie cu populistii de dreapta. Presedintele Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, sponsorizata de bugetul de stat: De zece ani, nu l-am vazut niciodata pe Ion Iliescu pe aici. In pofida numelui, Academia Oamenilor de Stiinta din Romania.

Subiectele zilei: Cum a rescris Nicolicea geografia ca sa le salveze pe Rovana si Sevil; Secretarul general al Senatului s-a ridicat singur la rang de demnitar, apoi si-a fixat o leafa mai mare decat a lui Iohannis. Cine e Ion Vargau; Scurt pe trei. Kurz

Comentariu DW: Coalitia de dreapta din Austria, periculoasa pentru UE. Sebastian Kurz, castigatorul alegerilor, nu s-a decis inca. Dar ar fi bine sa reflecteze atent inainte de a face o coalitie cu populistii de dreapta. Presedintele Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, sponsorizata de bugetul de stat: De zece ani, nu l-am vazut niciodata pe Ion Iliescu pe aici. In pofida numelui, Academia Oamenilor de Stiinta din Romania.

NASA: Sistemul Solar mai are o planeta, de zece ori mai mare decat Terra

Ipotetica Planeta X, denumita de altii Nibiru sau pur si simplu Planeta 9, s-ar afla undeva la limitele Sistemului Solar, iar astronomii sunt motivati sa o gaseasca.

Localnicii cer ca fostul episcop de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, sa fie sters de pe peretii bisericilor

Episcopul de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, a parasit functia, dar imaginea inca apare pictata in zeci de biserici. Corneliu Barladeanu a fost pictat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )